طرز تهیه ترشی انبه خانگی به دو روش با توضیح مرحله ای

طرز تهیه ترشی انبه خانگی به دو روش با توضیح مرحله ایسلام به دوستان و همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه ترشی انبه رو آوردیم با این آموزش میتونید با دو روش ترشی انبه درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 120 دقیقه

طرز تهیه ترشی انبه

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

انبه به مقدار لازم

شکر 1 قاشق غذاخوری

سرکه قرمز 4 پیمانه

سیر 2 بوته

زردچوبه ، نمک ، فلفل قرمز به مقدار لازم

تخم گشنیز 100 گرم

سیاه دانه 80 گرم

فلفل قرمز 50 گرم

فلفل سیاه 50 گرم

روغن 2 پیمانه


مرحله اول

در مرحله اول انبه ها را پوست بگیرید و هسته های آن را جدا کنید و به صورت خلالی و نازک آن را خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید و روی آن کمی زردچوبه و نمک بریزید و با هم مخلوط کنید و به مدت ۲۴ ساعت در دمای محیط به قرار بدید.


مرحله دوم

سیر ها رو پوست بگیرید و اون رو بکوبید و نصف انبه هایی که به مدت ۲۴ ساعت در دمای محیط مانده اند را داخل یک ظرف بریزید و بعد روی اون کمی فلفل تازه ، نصف سیر کوبیده شده ، تخم گشنیز ، سیاه دانه ، فلفل قرمز و فلفل سیاه اضافه کنید.


مرحله سوم

برای ملس کردن مزه ترشی کمی شکر به آن اضافه کنید همه مواد را با هم مخلوط کنید و داخل یک ظرف تمیز بریزید در آخر روی اون سرکه قرمز بریزید و به مدت یک الی دو روز داخل دمای محیط بذارید و بعد به داخل یخچال منتقل کنید.


مرحله چهارم

برای درست کردن ترشی دوم باقیمانده انبه ها را داخل ظرف بریزید و روی آن ادویه ترشی را بریزید بعد سیر و پودر فلفل قرمز رو بریزید و آن را خوب با هم مخلوط کنید بعد دانه‌های خردل و تخم گشنیز رو که از قبل آن را پودر کرده و تفت دادید را به اندازه نوک قاشق چایخوری اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.


مرحله پنجم

روغن رو روی حرارت قرار بدید و وقتی که داغ شد به مواد ترشی اضافه کنید بعد از ۷ ساعت که در دمای محیط موند آن رو داخل ظرف ترشی بریزید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.