طرز تهیه ترشی انبه خانگی به دو روش با توضیح مرحله ای
سلام به دوستان و همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه ترشی انبه رو آوردیم با این آموزش میتونید با دو روش ترشی انبه درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ترشی انبه
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ انبه به مقدار لازم
⫸ شکر 1 قاشق غذاخوری
⫸ سرکه قرمز 4 پیمانه
⫸سیر 2 بوته
⫸ زردچوبه ، نمک ، فلفل قرمز به مقدار لازم
⫸ تخم گشنیز 100 گرم
⫸ سیاه دانه 80 گرم
⫸ فلفل قرمز 50 گرم
⫸ فلفل سیاه 50 گرم
⫸ روغن 2 پیمانه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ترشی کلم بنفش فوری با شکر به روش رستورانی
مرحله اول
در مرحله اول انبه ها را پوست بگیرید و هسته های آن را جدا کنید و به صورت خلالی و نازک آن را خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید و روی آن کمی زردچوبه و نمک بریزید و با هم مخلوط کنید و به مدت ۲۴ ساعت در دمای محیط به قرار بدید.
مرحله دوم
سیر ها رو پوست بگیرید و اون رو بکوبید و نصف انبه هایی که به مدت ۲۴ ساعت در دمای محیط مانده اند را داخل یک ظرف بریزید و بعد روی اون کمی فلفل تازه ، نصف سیر کوبیده شده ، تخم گشنیز ، سیاه دانه ، فلفل قرمز و فلفل سیاه اضافه کنید.
مرحله سوم
برای ملس کردن مزه ترشی کمی شکر به آن اضافه کنید همه مواد را با هم مخلوط کنید و داخل یک ظرف تمیز بریزید در آخر روی اون سرکه قرمز بریزید و به مدت یک الی دو روز داخل دمای محیط بذارید و بعد به داخل یخچال منتقل کنید.
مرحله چهارم
برای درست کردن ترشی دوم باقیمانده انبه ها را داخل ظرف بریزید و روی آن ادویه ترشی را بریزید بعد سیر و پودر فلفل قرمز رو بریزید و آن را خوب با هم مخلوط کنید بعد دانههای خردل و تخم گشنیز رو که از قبل آن را پودر کرده و تفت دادید را به اندازه نوک قاشق چایخوری اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله پنجم
روغن رو روی حرارت قرار بدید و وقتی که داغ شد به مواد ترشی اضافه کنید بعد از ۷ ساعت که در دمای محیط موند آن رو داخل ظرف ترشی بریزید ؛ نوش جان