طرز تهیه ترشی انگور شانی یا انگور سیاه خوش طعم و فوری
سلام به کاربران هنرمند سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک ترشی خوشمزه رو آوردیم که میتونید اون رو به عنوان دسر کنار غذاهاتون سرو کنید ، آموزش امروز طرز تهیه ترشی انگور شانی تبریز هست .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه ترشی انگور شانی تبریز
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ انگور شانی یا انگورسیاه 1 کیلو
⫸ نبات 200 گرم
⫸ سرکه انگور و آب جوشیده سرد به مقدار مساوی
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ترشی فلفل با سس گوجه فرنگی ساده و خوشمزه
مرحله اول
بعد از اینکه انگورها را خوب شستید آنها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب آنها به طور کامل بره میتونید ساقه های بزرگ رو به صورت کوچکتر تقسیم کنید برای درست کردن این ترشی نیازی به حبه کردن انگورها نیست .
مرحله دوم
بعد از اینکه انگورها کاملا خشک شد آنها را داخل یک ظرف شیشه بزرگ قرار بدید بعد روی انگورها به طور مساوی سرکه و آب جوشیده سرد را بریزید و در آخر 200 گرم نبات روی آن قرار بدید .
مرحله سوم
یک کیسه فریزر روی در آن قرار بدید و در شیشه را کامل و سفت ببندید ؛ ظرف ترشی را به مدت 2 ماه در یک جای تاریک قرار بدید تا ترشی آماده بشه در این 2 ماه اصلاً در ظرف رو باز نکنید ؛ نوش جان
نکات مهم :
📌 منظور از مقدار یعنی اگر از 1 پیمانه آب استفاده کردیم 1 پیمانه هم سرکه بریزید .
📌 قبل از تکمیل شدن 2 ماه اصلا درب ظرف ترشی رو باز نکنید .
📌 بعضی افراد به جای نبات از شکر و قند استفاده میکنند ولی کیفیتی که نبات به ترشی میدهد بهتر است .
📌 هرچی ترشی مدت بیشتری بماند کیفیت بهتری خواهد داشت .
📌 گنجایش ظرف باید طوری باشد که بعد از ریختن آب و سرکه ، انگورها داخل مایع غوطه ور شوند برای حدود 1 کیلو انگور ظرف 3 لیتری مناسب می باشد .