طرز تهیه ترشی کدو و پیاز با سرکه سیب در کمترین زمان
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ترشی کدو و پیاز + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ترشی کدو و پیاز
مواد لازم برای 3 نفر
⫸ سرکه سیب 2 پیمانه
⫸ شکر قهوه ای 1 و 3/4 پیمانه
⫸ برگ بو ۳ عدد
⫸ نمک 1 قاشق غذاخوری
⫸ آویشن خشک 1 قاشق چایخوری
⫸ کدو 900 گرم
⫸ پیاز 2 عدد
مرحله اول
برای درست کردن ترشی کدو ، ابتدا داخل یک قابلمه 2 پیمانه سرکه سیب رو بریزید و بعد به آن شکر قهوهای رو اضافه کنید. مواد رو ترکیب کنید تا شکر به صورت کامل داخل سرکه حل شود.
مرحله دوم
در مرحله دوم برگ بو ، نمک و آویشن رو به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بعد قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید. 3 دقیقه زمان بدید تا مواد گرم شود و بجوشد.
مرحله سوم
در این فاصله کدوها رو بشورید ، بعد به صورت حلقهای و نازک خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید. سپس دو عدد پیاز کوچک را هم پوست بگیرید و اونها را هم به صورت خلالی خرد کنید. پیاز رو به کدوهای داخل ظرف اضافه کنید و تمامی مواد را با هم ترکیب کنید.
مرحله چهارم
سبزیجات خرد شده رو داخل ظرفهای ترشی مورد نظرتون بریزید و ترکیب سرکه رو تا جایی که روی سبزیجات به صورت کامل پوشیده از سرکه شود ، داخل ظرف بریزید و بعد در ظرف رو ببندید.
مرحله پنجم
بعد ظرف ترشی رو داخل یخچال قرار بدید و 3 ساعت زمان بدید تا ترشی آماده شود. بعد از گذشت این زمان میتوانید ترشی رو به همراه انواع غذا سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ توجه کنید که اگر این ترشی را به مدت زمان بیشتری در فضای خنک و تاریک قرار بدید ، بهتر جا میافتد و خوشمزهتر میشود.
◉ اجازه ندید که سرکه بیشتر از 3 دقیقه روی حرارت بماند زیرا ممکن است خراب شود.
◉ استفاده از شکر برای به تعادل رساندن طعم ترشی هست به همین دلیل اون رو به هیچ عنوان حذف نکنید.
◉ در صورت تمایل میتوانید از سبزیجات دیگر مانند خیار سبز یا هویج در تهیه ترشی کدو سبز و پیاز استفاده کنید.
◉ حتماً ترشی کدو سبز رو داخل یخچال نگهداری کنید تا خراب نشود.
◉ اگر دوست دارید که طعم ترشی شما تند شود ، میتوانید از مقداری فلفل قرمز یا پودر فلفل در تهیه ترشی استفاده کنید.