طرز تهیه ترشی کدو و پیاز با سرکه سیب در کمترین زمان

طرز تهیه ترشی کدو و پیاز با سرکه سیب در کمترین زمانسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ترشی کدو و پیاز + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 05 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه ترشی کدو و پیاز

مواد لازم برای 3 نفر

سرکه سیب 2 پیمانه

شکر قهوه ای 1 و 3/4 پیمانه

برگ بو ۳ عدد

نمک 1 قاشق غذاخوری

آویشن خشک 1 قاشق چایخوری

کدو 900 گرم

پیاز 2 عدد


مرحله اول

برای درست کردن ترشی کدو ، ابتدا داخل یک قابلمه 2 پیمانه سرکه سیب رو بریزید و بعد به آن شکر قهوه‌ای رو اضافه کنید. مواد رو ترکیب کنید تا شکر به صورت کامل داخل سرکه حل شود.


مرحله دوم

در مرحله دوم برگ بو ، نمک و آویشن رو به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بعد قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید. 3 دقیقه زمان بدید تا مواد گرم شود و بجوشد.


مرحله سوم

در این فاصله کدوها رو بشورید ، بعد به صورت حلقه‌ای و نازک خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید. سپس دو عدد پیاز کوچک را هم پوست بگیرید و اون‌ها را هم به صورت خلالی خرد کنید. پیاز رو به کدوهای داخل ظرف اضافه کنید و تمامی مواد را با هم ترکیب کنید.


مرحله چهارم

سبزیجات خرد شده رو داخل ظرف‌های ترشی مورد نظرتون بریزید و ترکیب سرکه رو تا جایی که روی سبزیجات به صورت کامل پوشیده از سرکه شود ، داخل ظرف بریزید و بعد در ظرف رو ببندید.


مرحله پنجم

بعد ظرف ترشی رو داخل یخچال قرار بدید و 3 ساعت زمان بدید تا ترشی آماده شود. بعد از گذشت این زمان می‌توانید ترشی رو به همراه انواع غذا سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
توجه کنید که اگر این ترشی را به مدت زمان بیشتری در فضای خنک و تاریک قرار بدید ، بهتر جا می‌افتد و خوشمزه‌تر می‌شود.
اجازه ندید که سرکه بیشتر از 3 دقیقه روی حرارت بماند زیرا ممکن است خراب شود.
استفاده از شکر برای به تعادل رساندن طعم ترشی هست به همین دلیل اون رو به هیچ عنوان حذف نکنید.
در صورت تمایل می‌توانید از سبزیجات دیگر مانند خیار سبز یا هویج در تهیه ترشی کدو سبز و پیاز استفاده کنید.
حتماً ترشی کدو سبز رو داخل یخچال نگهداری کنید تا خراب نشود.
اگر دوست دارید که طعم ترشی شما تند شود ، می‌توانید از مقداری فلفل قرمز یا پودر فلفل در تهیه ترشی استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.