طرز تهیه ترشی گل کلم سفید با لبو خوش رنگ و خوشمزه

طرز تهیه ترشی گل کلم سفید با لبو خوش رنگ و خوشمزهسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک ترشی خیلی ساده رو آوردیم که با در دسترس ترین وسایل میتونید اون رو درست کنید. آموزش امروز طرز تهیه ترشی گل کلم با لبو هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه ترشی گل کلم با لبو

مواد لازم برای 4 نفر

گل کلم متوسط 1 عدد

چغندر قرمز متوسط 2 عدد

نخود خام 6 الی 5 عدد

سیر 2 تا 3 حبه

برگ نعنا چند عدد

سرکه انگور به مقدار لازم

نمک دریا 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

ابتدا گل کلم ها را بشورید به اندازه دلخواه خورد کرده بعد بشورید سپس به مدت 2 تا 3 دقیقه در آب در حال جوش بریزید و بعد شوک آب سرد داده و آبکش کنید و بذارید تا آبش کاملاً کشیده بشه.


مرحله دوم

حالا چغندرها را بپزید ولی حواستون باشه خیلی له نشه با پوست یا بدون پوست هر جور که دوست داشتید و بعد اونهارو خرد کنید و لابلای گل کلم ها داخل ظرف مورد نظر بچینید.


مرحله سوم

حالا لابلای مواد نخود خام سیر و برگ‌های نعنا بچینید و در نهایت سرکه با نمک مخلوط میشه و به مواد اضافه میشه. بعد از آب لبوهای پخته هم روی گل کلم ها بریزید تا رنگ لبو به خودشون بگیرن خوشرنگ تر بشن.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.