طرز تهیه ترشی لبو خوش رنگ خانگی + خواص ترشی لبو
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک ترشی خوشمزه رو آوردیم که میتونید با انواع غذاها اون رو سرو کنید. شما میتونید این ترشی خوشمزه رو در کمترین زمان درست کنید. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ترشی لبو
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ لبو 1 کیلو
⫸ سرکه انگور سفید 1 لیوان
⫸ آب لبو 1 لیوان
⫸ نمک دریا نصف قاشق غذاخوری
⫸ شکر 1 قاشق غذاخوری
⫸ سیر 4الی 3 حبه
⫸ آب به میزان لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سالاد لبو مجلسی با کلم
مرحله اول
برای درست کردن ترشی لبو ابتدایی کیلو لبو را خوب بشورید حالا لبو ها رو با مقداری آب داخل قابلمه بریزید و اجازه بدید تا کاملا بپزه.
مرحله دوم
وقتی که لبو ها پخت آنها را از داخل آب بیرون بیاید و اجازه بدید تا کاملا خنک بشه وقتی که لبو ها خنک شد پوست و آنها را جدا کنید و به هر سایز و شکلی که دوست دارید آنها را خرد کنید.
مرحله سوم
حالا داخل شیشه مورد نظرتون رو خوب بشویید و خشک کنید و بعد مقداری از لبو ها را داخل شیشه بریزید بعد روی اون چند حبه سیر بریزید بعد دوباره روی سیرها لبو بریزید و این مراحل را تکرار کنید تا وقتی که شیشه کاملا پر بشه.
مرحله چهارم
حالا یک لیوان سرکه و با یک لیوان آب مخلوط کنید بعد داخل آن یک قاشق غذاخوری شکر و نصف قاشق غذاخوری نمک بریزید و هم بزنید تا وقتی که کاملا حل بشن.
مرحله پنجم
حالا این مخلوط را روی لبو ها بریزید تا وقتی که روی لبوها پر بشه حالا در شیشه و محکم ببندید تا هوا نکشه بعد شیشه ترشی را در جای خشک و خنک بزارید بعد از یک هفته ترشی ما حاضره نوش جان
خواص ترشی لبو
✅ تامین کننده آهن بدن
✅ کاهش چربی خون
✅ درمان التهاب مثانه
✅ درمان بیماری های پوستی
✅ برطرف کننده ورم روده
✅ جلوگیری از سفید شدن مو