طرز تهیه ترشی لیمو ترش خانگی بدون سرکه
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک چاشنی خیلی عالی رو آوردیم که میتونید در انواع خورش ها و سوپ ها استفاده کنید تا طعم فوق العاده ای به غذاهاتون بده ، آموزش امروز طرز تهیه ترشی لیمو ترش هست ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ترشی لیمو ترش
مواد لازم
⫸ لیمو به مقدار لازم
⫸ نمک 1 قاشق غذاخوری
⫸ آب 2 پیمانه
⫸ فلفل به مقدار لازم
⫸ آب لیمو به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ترشی آلبالو ملس با سرکه و نبات
مرحله اول
برای درست کردن این چاشنی خوشمزه ابتدا لیمو های تازه رو داخل یک کاسه بریزید و بعد به آنها ۱ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و بعد ۲ پیمانه آب روی اون بریزید و بزارید تا به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کنه بعد از ۳۰ دقیقه اونهارو آبکش کنید و کنار بزارید.
مرحله دوم
حالا داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید و وقتی که آب به جوش اومد لیمو هارو داخل اون بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه بزارید بمونه تا تمام میکروب های اون از بین بره.
مرحله سوم
بعد از ۳۰ دقیقه اونهارو آبکش کنید و بزارید تا لیمو ها خشک بشن بعد لیمو هارو به صورت برش های ۱ سانتی خرد کنید و به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته های اونهارو کامل دربیارید.
مرحله چهارم
حالا داخل ظرف مورد نظرتون رو یک لایه لیمو بریزید و بعد روی اون نمک و فلفل بریزید سپس یک لایه دیگر لیمو بریزید و وقتی ظرف پر شد روی اون کمی آب لیمو بریزید بعد در ظرف رو ببندید و به مدت ۲ هفته در آفتاب قرار بدید ؛ نوش جان