طرز تهیه ترشی لیمو ترش خانگی بدون سرکه

طرز تهیه ترشی لیمو ترش خانگی بدون سرکهسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک چاشنی خیلی عالی رو آوردیم که میتونید در انواع خورش ها و سوپ ها استفاده کنید تا طعم فوق العاده ای به غذاهاتون بده ، آموزش امروز طرز تهیه ترشی لیمو ترش هست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه ترشی لیمو ترش

مواد لازم 

لیمو به مقدار لازم

نمک 1 قاشق غذاخوری

آب 2 پیمانه

فلفل به مقدار لازم

آب لیمو به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این چاشنی خوشمزه ابتدا لیمو های تازه رو داخل یک کاسه بریزید و بعد به آنها ۱ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و بعد ۲ پیمانه آب روی اون بریزید و بزارید تا به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کنه بعد از ۳۰ دقیقه اونهارو آبکش کنید و کنار بزارید.


مرحله دوم

حالا داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید و وقتی که آب به جوش اومد لیمو هارو داخل اون بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه بزارید بمونه تا تمام میکروب های اون از بین بره.


مرحله سوم

بعد از ۳۰ دقیقه اونهارو آبکش کنید و بزارید تا لیمو ها خشک بشن بعد لیمو هارو به صورت برش های ۱ سانتی خرد کنید و به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته های اونهارو کامل دربیارید.


مرحله چهارم

حالا داخل ظرف مورد نظرتون رو یک لایه لیمو بریزید و بعد روی اون نمک و فلفل بریزید سپس یک لایه دیگر لیمو بریزید و وقتی ظرف پر شد روی اون کمی آب لیمو بریزید بعد در ظرف رو ببندید و به مدت ۲ هفته در آفتاب قرار بدید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.