طرز تهیه ترشی لیته بادمجان فوری با ادویه جات مخصوص

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان فوری با ادویه جات مخصوصسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک ترشی خوشمزه و پر طرفدار رو آوردیم که خیلی راحت درست میشه و نیاز به استراحت نداره. آموزش امروز طرز تهیه ترشی لیته هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه ترشی لیته فوری

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ بادمجان 2 کیلو

⫸ هویج 7 عدد

⫸ فلفل دلمه ای 1 عدد

 سرکه 1/5 لیتر

 نمک 1 قاشق غذاخوری

 گلپر 1 قاشق مرباخوری

 ادویه ترشی 1 قاشق مرباخوری

 پودر تخم گشنیز 1 قاشق مرباخوری

⫸ زردچوبه 1 قاشق سوپخوری

 سیر 2 بوته

 فلفل سبز تند 3 الی 4 عدد

 ترخون خشک 1 قاشق مرباخوری

 مرزه خشک 1 قاشق مرباخوری

⫸ نعناع خشک نصف قاشق مرباخوری


مرحله اول

برای درست کردن ترشی لیته خوشمزه ابتدا بادمجان ها رو بشورید بعد کلاهک شون رو ببرید و آن ها را پوست بگیرید سپس بادمجان و هویج رو داخل غذاساز ریخته و آنها را خوب چرخ کنید.


مرحله دوم

حالا فلفل دلمه ای سیر و فلفل سبز رو هم خیلی ریز کنید.


مرحله سوم

در این مرحله بادمجان هویج و فلفل سبز سیر و فلفل دلمه ای رو که خورد کردید داخل قابلمه ریخته بر روی حرارت متوسط قرار بدید حالا تمام ادویه ها و نمک و سبزیجات خشک را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.


مرحله چهارم

در آخر سرکه را روی مواد بریزید و هم بزنید و اجازه بدید تا آب بادمجون و سرکه کشیده بشه حواستون باشه مواد رو مرتب زیر و رو کنید و اون رو هم بزنید.


مرحله پنجم

وقتی که آب بادمجان و سرکه کاملاً کشیده شد اجازه بدید تا ترشی خنک بشه حالا داخل شیشه موردنظرتان را خوب تمیز و خشک کنید سپس ترشی را داخل شیشه بریزید و در آن را محکم ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.