طرز تهیه ترشی لیته بادمجان فوری با ادویه جات مخصوص
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک ترشی خوشمزه و پر طرفدار رو آوردیم که خیلی راحت درست میشه و نیاز به استراحت نداره. آموزش امروز طرز تهیه ترشی لیته هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ترشی لیته فوری
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ بادمجان 2 کیلو
⫸ هویج 7 عدد
⫸ فلفل دلمه ای 1 عدد
⫸ سرکه 1/5 لیتر
⫸ نمک 1 قاشق غذاخوری
⫸ گلپر 1 قاشق مرباخوری
⫸ ادویه ترشی 1 قاشق مرباخوری
⫸ پودر تخم گشنیز 1 قاشق مرباخوری
⫸ زردچوبه 1 قاشق سوپخوری
⫸ سیر 2 بوته
⫸ فلفل سبز تند 3 الی 4 عدد
⫸ ترخون خشک 1 قاشق مرباخوری
⫸ مرزه خشک 1 قاشق مرباخوری
⫸ نعناع خشک نصف قاشق مرباخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با مرغ
مرحله اول
برای درست کردن ترشی لیته خوشمزه ابتدا بادمجان ها رو بشورید بعد کلاهک شون رو ببرید و آن ها را پوست بگیرید سپس بادمجان و هویج رو داخل غذاساز ریخته و آنها را خوب چرخ کنید.
مرحله دوم
حالا فلفل دلمه ای سیر و فلفل سبز رو هم خیلی ریز کنید.
مرحله سوم
در این مرحله بادمجان هویج و فلفل سبز سیر و فلفل دلمه ای رو که خورد کردید داخل قابلمه ریخته بر روی حرارت متوسط قرار بدید حالا تمام ادویه ها و نمک و سبزیجات خشک را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم
در آخر سرکه را روی مواد بریزید و هم بزنید و اجازه بدید تا آب بادمجون و سرکه کشیده بشه حواستون باشه مواد رو مرتب زیر و رو کنید و اون رو هم بزنید.
مرحله پنجم
وقتی که آب بادمجان و سرکه کاملاً کشیده شد اجازه بدید تا ترشی خنک بشه حالا داخل شیشه موردنظرتان را خوب تمیز و خشک کنید سپس ترشی را داخل شیشه بریزید و در آن را محکم ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید نوش جان