طرز تهیه ترشی مخلوط به روش بازاری خوش رنگ
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک چاشنی عالی هست به اسم ترشی مخلوط. شما میتونید این ترشی خوشمزه رو خیلی راحت درست کنید و کنار انواع غذاها اون رو سرو کنید. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ترشی مخلوط
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گل کلم متوسط 1 عدد
⫸ هویج 3 عدد
⫸ خيار بوته 5 عدد
⫸ ساقه کرفس 1 عدد
⫸ سیب زمینی ترشی 3 عدد
⫸ سیر 1 بوته
⫸ فلفل سبز تند 2 عدد
⫸ سبزی معطر (جعفری، برگ کرفس، شوید، ترخون، مرزه) 5 قاشق غذاخوری
⫸ زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
⫸ سیاه دانه 1 قاشق غذاخوری
⫸ آویشن، ادویه ترشی، پودر گشنیز از هرکدام 1 قاشق مرباخوری
⫸ نمک به مقدار لازم
⫸ سبزی دلار 2 قاشق غذاخوری
⫸ سرکه و آب جوشیده سرد شده به مقدار مساوی
⫸ نخود خام 15 عدد
⫸ برگ کرفس مقداری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه قیمه لپه مجلسی و نذری بسیار خوشمزه
مرحله اول
برای درست کردن این ترشی خوشمزه ابتدا تمام صیفی جات رو بشورید بعد اجازه بدید تا آب و آنها کاملاً بره بعد از اینکه آب صیفی جات رفت آنها را روی پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک بشن.
مرحله دوم
حالا تمام صیفی جات رو داخل یک ظرف ریخته و ادویه ها و نمک و سبزی معطر را به آنها اضافه کنید در صورت دلخواه میتونید به ترشیتون دلار هم اضافه کنید.
مرحله سوم
حالا همه مواد رو خوب با هم مخلوط کنید تا ادویه ها به خورد هم برن بعد بر طبق سایز ظرف مورد نظرتون میزان سرکه و آب را در نظر بگیرید و به صورت نصف نصف از سرکه و آب جوشیده سرد شده داخل ظرف بریزید و باهم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
حالا داخل ظرف مورد نظرتون کمی از ترکیب سرکه و آب بریزید بعد مواد ترشی رو داخل ظرف بریزید و فشرده کنید حالا دوباره مخلوط آب و سرکه را داخل ظرف بریزید تا وقتی که ظرف کاملاً پر بشه .
مرحله پنجم
در آخر با برگ کرفس روی ترشی بپوشونید و دروازه را محکم ببندید و در جای خنک قرار بدید تا به مدت دو هفته کاملاً جا بیفته نوش جان