طرز تهیه ترشی ناز خاتون دودی گیلانی با سیاه دانه

طرز تهیه ترشی ناز خاتون

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک ترشی از شمال کشورمون به اسم ترشی ناز خاتون رو آوردیم.شما میتونید به راحتی این ترشی خوشمزه رو درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید.با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 90 دقیقه

طرز تهیه ترشی ناز خاتون

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ بادمجون 1 کیلو

 سیر 1 بوته

 فلفل سبز تند 2 عدد

⫸ سرکه و آبغوره به میزان لازم

 نمک 1 قاشق غذاخوری

 سبزی ترشی 6 الی 5 قاشق غذاخوری

سیاه دانه 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

در مرحله اول یک کیلو بادمجان را بشورید و بذارید تا اونها بره بعد اونها رو به سیخ بزنید و روی گاز کباب کنید بعد چند لحظه یکبار اونها رو زیرو رو کنید تا تمام سطح بادمجان بپزه.


مرحله دوم

حالا تمام بادمجان هایی که کباب شده رو داخل ظرف بزارید و در آن را ببندید تا عرق کنه و پوست و راحت تر کنده بشه بعد از اینکه بادمجانها عرق کردن پوست آنها را بکنید و کنار بگذارید.


مرحله سوم

حالا سبزی ترشی رو خرد کنید و به همراه بادمجان سیر و فلفل سبز و سیاه دانه داخل غذاساز بریزید و آنها را خوب با هم میکس کنید حالا داخل ظرف مورد نظرتون رو خوب بشورید و داخل آن را خشک کنید بعد بادمجان ها را داخل آن ریخته و کم کم به اون سرکه و آبغوره اضافه کنید و هم بزنید.

 


مرحله چهارم

در آخر هم روی ترشی نازخاتون کمی سرکه یا آبغوره بریزید و در ترشی را محکم ببندید تا هوا نکشه بعد اون رو به مدت دو روز در جای خنک قرار بدید تا جا بیفته نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.