طرز تهیه زیتون پرورده خانگی خوشمزه به روش گیلانی

طرز تهیه زیتون پرورده خانگی خوشمزه به روش گیلانیکاربران سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک چاشنی خوشمزه از شمال کشور رو آوردم که مطمعنا همه شما اون رو میشناسید آموزش امروز طرز تهیه زیتون پرورده هست ؛ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه زیتون پرورده خانگی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

گردو 200 گرم

⫸ زيتون 700 گرم

⫸ رب انار ترش یا ملس نصف لیوان

⫸ آب انار ترش یا ملس 1/5 قاشق غذاخوری

⫸ روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

⫸ چوچاق یا گشنیز 1/5 قاشق غذاخوری

⫸ نعناع 1 الی 2 قاشق چایخوری

⫸ گلپر 1 قاشق چایخوری

⫸ سیر 3 حبه رنده شده


مرحله اول

ابتدا گردوهارو داخل یک میکسر بریزید و آنها را کاملاً پودر کنید ، زیتون ها رو بشورید و اونها رو هسته گیری کنید حالا گردوها رو داخل یک ظرف بریزید .


مرحله دوم

زیتون ها را روی اون بریزید سپس آب انار رو به همراه رب انار به آن اضافه کنید ؛ روغن زیتون ، گشنیز ، نعناع ، گلپر و سیر رنده شده را اضافه کنید و همه مواد رو با هم مخلوط کنید مواد و داخل یخچال قرار بدید تا تمام مواد به خورد هم بروند ؛ نوش جان


نکات مهم :

📌 اگر زیتون بی نمک بود کمی نمک بهش اضافه کنید .

📌 در صورت در دسترس نبودن چوچاق میتوانید از گشنیز و کمی نعناع استفاده کنید .

📌 اگر میخواهید زیتون پرورده رنگ روشن تری داشته باشد گردوی بیشتری باید بریزید ولی اگر تیره تر دوست دارید رب انار بیشتری بریزید .

📌 برای زیتون پرورده از رب انار و آب انار ترش استفاده میشود اما اگر طعم ترشی را دوست ندارید رب انار و آب انار ملس بریزید .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.