طرز تهیه باسلوق انار بدون ژلاتین با نشاسته برای شب یلدا

طرز تهیه باسلوق انار بدون ژلاتین با نشاسته برای شب یلدا

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه باسلوق انار هست. یکی از خوراکی های قدیمی ایرانی که خیلی راحت تر از چیزی که فکر میکنید درست میشه فقط نیاز به صبر و حوصله زیادی داره. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه باسلوق انار

مواد لازم برای 4 نفر

نشاسته گل نصف پیمانه

آب سرد 1/5 پیمانه

ژله انار یا هندوانه 1 بسته

شکر نصف پیمانه

روغن مایع 1/3 پیمانه

گلاب 3 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای تهیه این باسلوق خوشمزه ابتدا نصف پیمانه نشاسته ی گل رو در آب سرد بریزید و هم بزنید تا حل بشه.


مرحله دوم

وقتی که نشاسته کامل حل شد به آن نصف پیمانه شکر، ۳ قاشق غذاخوری گلاب و ۱ بسته پودر ژله رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید‌. در این مرحله مواد رو مدام هم بزنید تا غلیظ بشه


مرحله سوم
وقتی مواد شروع به غلیظ شدن کرد به آن یک سوم پیمانه روغن مایع اضافه کنید و حدود بیست دقیقه روی شعله کم قرار بدید و مدام هم بزنید تا حالت شیشه ای و شفاف پیدا کند.


مرحله چهارم

حالا مواد باسلوق رو با قاشق داخل پودر نارگیل بذارید و با دست بهش شکل بدید، همینطور میتونید این مواد رو داخل سینی سلفون کشیده پهن کنید و بعد از خنک شدن بر دارید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.