طرز تهیه باسلوق ژله ای با نشاسته برای شب یلدا

طرز تهیه باسلوق ژله ای با نشاسته برای شب یلداسلام به کاربران عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک خوراکی خوشمزه اصیل ایرانی رو آوردیم که مطمعنا خیلی هاتون عاشق اون هستید . آموزش امروز طرز تهیه باسلوق ژله ای هست. اگر دوست دارید این خوراکی خوشمزه رو به راحتی درست کنید ؛ با من همراه باشید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه باسلوق ژله ای

مواد لازم برای 3 الی 4 نفر

آب 1/5 لیوان

نشاسته گل نصف لیوان

شکر نصف لیوان

ژله 1 بسته

پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

گلاب 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

نشاسته و آب رو داخل یک قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید تا کاملا حل بشه وقتی که نشاسته داخل آب حل شد ژله ، پودر ژلاتین و شکر را اضافه کنید مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا وقتی که غلیظ بشه.


مرحله دوم

وقتی که کمی غلیظ شد گلاب و روغن را به آن اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید تا غلیظ تر بشه حالا قالب یا ظرف مورد نظرتون رو چرب کنید و بعد مواد را داخل آن بریزید و حدود 2 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره.


مرحله سوم

بعد از این مدت آن را از داخل یخچال بیرون بیارید و به اندازه دلخواهتون برش بزنید و داخل آرد و یا پودر نارگیل بغلطونید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.