طرز تهیه بستنی آلبالو بدون ثعلب با شربت آلبالو
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک بستی خوشمزه به اسم طرز تهیه بستنی آلبالو رو آوردیم. یک بستنی فوق العاده خوشمزه که به راحتی میتونید اون رو درست کنید و ازش لذت ببرید با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه بستنی آلبالو
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ شکلات تخته ای 50 تا 100 گرم
⫸ آلبالو 1 پیمانه
⫸ شکر 1/4 پیمانه
⫸ خامه قنادی 500 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه بستنی زغالی + فواید و عوارض بستنی زغالی
مرحله اول
برای درست کردن این بستنی خوشمزه ابتدا ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای رو با چاقو به صورت خیلی ریز خرد کنید. حالا یک پیمانه آلبالو رو بشورید و هسته های را در بیارید و آلبالو ها را خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید.
مرحله دوم
بعد به آلبالوها یک چهارم پیمانه شکر اضافه کنید و روی حرارت متوسط شکر و آلبالو رو هم بزنید تا وقتی که مثل مربا غلیظ بشه.
مرحله سوم
حالا ۵۰۰ گرم خامه قنادی نرم شده را داخل ظرف بریزید و با همزن برقی آن را خوب مخلوط کنید تا وقتی که فرم بگیره.وقتی که خامه قنادی فرم گرفته به آن شکلات و آلبالو های خنک شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کاملا یک دست بشه.
مرحله چهارم
حالا بستنی رو داخل ظرف در دار بریزید و به مدت ۸ ساعت داخل فریزر قرار بدید تا کاملا ببنده.نوش جان
نکته
❌ اگر میخواهید تکه های آلبالو زیر دندون نیاد و رنگ بستنی پر رنگ بشه بعد از آماده شدن سس آلبالو اونو توی غذاساز بریزید و پوره کنید.
❌ اگر از خامه صبحانه استفاده میکنید حتما بزارید داخل فریزر یخ بزنه بعد بیارید بیرون فرم بدید
❌ مقدار شکر به 1 پیمانه برسه چون شکر زیاد باعث نبستن بستنی میشه و شل میشه
❌ توی این بستنی از ثعلب استفاده نمیشه پس خیلی زود خورده بشه وگرنه زود آب میشه