طرز تهیه بستنی حصیری خامه ای خانگی خوشمزه بدون ثعلب

طرز تهیه بستنی حصیری خامه ای خانگی خوشمزه بدون ثعلبکاربران و هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک بستنی سنتی ایرانی معروف رو آوردیم که همه شما اون رو دوست دارید ، آموزش امروز طرز تهیه بستنی حصیری هست .
با من همراه باشید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 360 دقیقه

طرز تهیه بستنی حصیری

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ خامه صبحانه 105 گرم (کمی کمتر از نصف لیوان )

⫸ شکر 4 قاشق غذاخوری

⫸ وانیل 1/3 قاشق چایخوری

⫸ شیر ۷۰ میلی لیتر

⫸ نان میکادو 2 عدد

⫸ زعفران 1 قاشق مربا خوری


مرحله اول

ابتدا خامه صبحانه رو داخل یک ظرف بریزید بعد به آن شکر ، وانیل و شیر رو اضافه کنید و با قاشق کمی مخلوط کنید سپس با همزن برقی حدود 4 الی 5 دقیقه هم بزنید ؛ حالا 1 قاشق مرباخوری زعفران رو به مواد اضافه کنید و مجددا هم بزنید‌ ( در صورت تمایل به طعم کاکائویی به جای زعفران 3 قاشق چای خوری پودر کاکائو بزنید ) .


مرحله دوم

در ظرف رو بزارید و اون رو داخل فریزر قرار بدید بعد هر 30 دقیقه یک بار ظرف رو از داخل فریزر بیرون بیارید و با چنگال یک دور هم بزنید و دوباره داخل فریزر بزارید این کار رو 6 بار تکرار کنید ( این کار باعث میشود بستنی حالت یخی و منجمد نداشته باشد ) .


مرحله سوم

2 عدد نان میکادو رو به اندازه ظرفتون برش بزنید و یکی از نان هارو داخل ظرف قرار بدید از بستنی روی نون بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید سپس نان دوم رو روی اون قرار بدید بعد در ظرف رو ببندید و بستنی رو به مدت 5 الی 6 ساعت داخل فریزر قرار بدید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.