طرز تهیه بستنی مگنوم اصل با مغز پسته خانگی

طرز تهیه بستنی مگنوم اصل با مغز پسته خانگی

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک بستنی خیلی ساده به اسم بستنی مگنوم رو آوردیم. مطمعنا خیلی هاتون اسم این بستنی رو شنیدید، اگر دوست دارید که خودتون این بستنی رو درست کنید با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه بستنی مگنوم

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ شیر 1 پیمانه

⫸ شکر 2/3 پیمانه

⫸ نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری سرپر

⫸ خامه صبحانه 1 پاکت

⫸ وانیل نصف قاشق چایخوری

⫸ شکلات ۱۰۰گرم

⫸ خلال پسته به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن بستنی مگنوم ابتدا داخل ماهیتابه یک لیوان شیر و دو سوم پیمانه شکر و یک قاشق غذاخوری سرپر نشاسته ذرت را بریزید و با همزن دستی روی حرارت متوسط مدام هم بزنید تا به غلظت برسه.


مرحله دوم

وقتی که مواد به غلظت فرنی رسید به آن یک پاکت خامه صبحانه و نصف قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید و دوباره مواد را خوب هم بزنید با مواد یکدست بشه.


مرحله سوم

حالا مواد را داخل لیوان های یکبار مصرف بریزید تا جایی که نصف لیوان پر بشه و بعد به مدت یک ساعت لیوان ها رو داخل فریزر بزارید.


مرحله چهارم

بعد از این مدت لیوان ها را از داخل فریزر بیرون بیارید و یک عدد چوب بستنی را داخل بستنی ها فرو کنید حالا دوباره بستنی ها رو حدود ۴ ساعت داخل فریزر قرار بدید تا خوب ببنده.


مرحله پنجم

حالا برای درست کردن روکش بستنی ۱۰۰ گرم شکلات رو روی حرارت کتری به صورت بن ماری آب کنید وقتی که شکلات ها آب شد به مقدار لازم داخل آن خلال پسته یا خلال بادام بریزید و هم بزنید.


مرحله ششم

بعد بستنی ها را از داخل فریزر بیرون بیارید و اونها رو از لیوان خارج کنید حالا بستنی ها را داخل شکلات فرو کنید تا همه جای بستنی شکلاتی بشه.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.