طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی و ساده
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک خوراکی خوشمزه آوردم که مطمعنا خیلیهاتون اون رو امتحان کردید . آموزش امروز طرز تهیه بستنی زمستونی هست.یک خوراکی خوشمزه و نوستالژی که خیلی راحت میتونید اون رو درست کنید.با من همراه باشید.
طرز تهیه بستنی زمستانی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سفیده تخم مرغ 2 عدد
⫸ پودر قند نصف لیوان
⫸ وانیل نصف قاشق چایخوری
⫸ آبلیمو یا سرکه نصف قاشق چایخوری
⫸ پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری
⫸ آب یا گلاب برای پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
⫸ نان میکادو 1 الی 2 ورق
⫸ شکلات مقداری
مرحله اول
برای درست کردن این خوراکی نوستالژی ابتدا دو عدد سفیده تخم مرغ رو جدا کنید و داخل ظرف بریزید و با همزن برقی مخلوط کنید تا جایی که وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرفتون نریزه.
مرحله دوم
سپس به سفیده تخم مرغ نصف قاشق چایخوری آبلیمو یا سرکه و نصف قاشق چایخوری وانیل اضافه کنید سپس پودر قند رو روی مواد الک کنید و یک دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید.
مرحله سوم
سپس پودر ژلاتین رو با مقداری گلاب یا آب مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقيم بزاید تا جایی که پودر ژلاتین کامل حل بشه .سپس مخلوط پودر قند و تخم مرغ رو بزارید روی حرارت کتری تو مدت 10 الی 12 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا دوباره فرم بگیره.
مرحله چهارم
سپس مواد رو از روی حرارت بردارید و ژلاتین رو اضافه کنید و یک دقیقه با همزن هم بزنید و وقتی خوب مواد تو خورد هم رفتن مواد رو داخل قیف بریزید.
مرحله پنجم
در این مرحله نون میکادو رو به قطر 4 یا 5 سانت برش بزنید سپس دوتا نون میکادو رو با شکلات آب شده به هم بچسبانید تا کمی ضخیم بشه بعد مواد رو روی نون های میکادو بریزید و یک ساعت داخل یخچال بزارید تا خودش رو بگیره.
مرحله ششم
بعد از یک ساعت شکلات رو به صورت بماری آب کنید و بزارید که خنک بشه سپس به شکلات مقداری روغن اضافه کنید و مخلوط کنید.حالا شکلات هارو روی بستنی های زمستونی بریزید و با سلیقه خودتون تزئین کنید و باز به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید و بعد از یک ساعت نوش جان کنید.نوش جان