طرز تهیه بیسکو حلوا عربی خوش طعم و مجلسی برای مهمانی
همراهان محترم سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک حلوا با ظاهری جدید و متفاوت رو آوردیم که میتونید اون رو برای مراسم های مختلف استفاده کنید ، آموزش امروز طرز تهیه بیسکو حلوا عربی هست .
حلواها در ملل مختلف در طعم ها و با روش های مختلف تهیه میشود ، این حلوا که بیسکو حلوا نام دارد یک گزینه عالی برای مجالس و پذیرایی هاست ؛ ترکیب بیسکوییت با حلوا طعمی عالی را برای شما به ارمغان می آورد .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه بیسکو حلوا عربی
مواد لازم برای بیسکوئیت
⫸ کره مارگارین 150 گرم
⫸ پودر قند یا پودر شکر نصف پیمانه
⫸ وانیل 1/4 قاشق چایخوری
⫸ پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ آرد 2 تا 2/5 پیمانه
⫸ پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری سرپر
مواد لازم برای حلوای زعفرانی
⫸ شکر 2/5 تا 3 پیمانه
⫸ آب 3 پیمانه
⫸ گلاب 1 پیمانه
⫸ عرق هل 2 قاشق غذاخوری یا 2 عدد هل
⫸ زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری
⫸ آرد 3 پیمانه
⫸ روغن 1/5 پیمانه
⫸ کره 100 گرم
پیشنهاد سرآشپز : طرز تهیه حلوا خامه نرم و خوشمزه بدون شیر با خامه
مرحله اول
در مرحله اول کره به دمای محیط رسیده را داخل یک ظرف بریزید بعد به آن پودر قند را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آنها را با همزن دستی هم بزنید سپس وانیل ، پودر هل و 1 عدد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید .
مرحله دوم
آرد رو کم کم روی مواد الک کنید و با نوک انگشتان ورز بدید تا خمیر جمع بشه بعد خمیر را داخل یک کیسه فریزر قرار بدید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت بدید بعد از استراحت نصف خمیر رو با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید و بعد شابلون روی آن قرار بدید و با وردنه روی شابلون بکشید تا طرح آن روی خمیر بیفتد .
مرحله سوم
شابلون را به آرومی از روی خمیر بردارید و با کاتر دایرهای خمیر را کاتر بزنید و بعد هرکدام را از وسط نصف کنید و سپس آن را روی سینی فر که از قبل داخل آن کاغذ روغنی انداخته اید قرار بدید و بعد آن را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10 الی 15 قرار بدید .
مرحله چهارم
اگر فر ندارید داخل قابلمه کاغذ روغنی بیندازید و خمیر ها را داخل آن بچینید سپس درب قابلمه رو به همراه دمکنی بگذارید و قابلمه را به مدت 15 الی 20 دقیقه با حرارت کم روی شعله پخش کن قرار بدید وقتی اطراف و زیر بیسکوییت ها طلایی شد آماده است ؛ برای درست کردن بیسکویت شکلاتی به جای وانیل به آن پودر کاکائو اضافه کنید همین مراحل را تکرار کنید .
مرحله پنجم
برای درست کردن حلوای زعفرانی شکر داخل قابلمه بریزید بعد به آن آب ، گلاب ، عرق هل و زعفران را اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که شکر حل شود .
مرحله ششم
آن را از روی حرارت بردارید حالا آرد رو داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید و 10 دقیقه تفت بدید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته بشه مجدداً آرد رو الک کنید و داخل همان ماهیتابه بریزید و مخلوط روغن و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید بعد از 10 دقیقه زعفران و شهد رو به آن اضافه کنید تنها زمانی که حلوا وسط ماهیتابه جمع بشه اون رو هم بزنید .
مرحله هفتم
بعد از اینکه حلوا کاملا خنک شد روی سطح کار یک کیسه فریزر قرار بدید و بعد حلوا وسط آن قرار بدید و با وردنه آن را باز کنید سپس با کاتر به صورت دایره ای آن را برش بزنید سپس آن را از وسط برش بزنید و آن را بین 2 عدد بیسکویت قرار بدید با کمی فشار بدید ؛ نوش جان
نکات مهم :
برای بیسکوئیت ها میتوانید به جای کره از روغن نیمه جامد هم استفاده کنید ؛ فقط ابتدا روغن نیمه جامد را روی بخار کتری بنماری کنید یک ساعت داخل یخچال بزارید تا نیم بند بشه بعد استفاده کنید .
هرچه خمیر بیسکوئیت داخل یخچال بیشتر بماند کاتر زدن آن راحت تر است ، بعد ازینکه خمیرهای بیسکوئیت را داخل سینی فر گذاشتید اول به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل یخچال بگذارید و بعد داخل فر قرار دهید ، در این حالت بیسکوییت حالت خود را بیشتر حفظ میکند .