طرز تهیه کیک کشمشی گردویی با ماست

طرز تهیه کیک کشمشی گردویی با ماستسلام دوستان عزیز و مخاطبین سایت آشپزم👩🏻‍🍳 امروز میخوام براتون یک کیک 🎂 خوشمزه درست کنیم به اسم کیک کشمشی گردویی میتونید این کیک رو به عنوان صبحانه و عصرونه نوش جان کنید امیدوارم این آموزش براتون مفید باشه.

درجه سختی: 2/10

زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 2 نفر

آرد شیرینی پزی 2 پیمانه

تخم مرغ 🥚 3 عدد

شکر 1 و 1/4 پیمانه

روغن 🍾 1/2 پیمانه

ماست شیرین 1/2 پیمانه

شیر 🥛 یا آب داغ 1/3 پیمانه

وانیل شکری نصف قاشق چایخوری

بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

گردو نگینی شده 1/3 پیمانه

کشمش پلویی 🍇 1/3 پیمانه


مرحله اول

ابتدا کشمش 🍇 را شسته بگذارید خیس بخوره گردو را نگینی کنید حالا شکر و روغن را با همزن کمی مخلوط کنید سپس تخم مرغها 🥚 و وانیل را اضافه کرده هم میزنیم تا کرمی و کشدار بشه.


مرحله دوم

بعد ماست را افزوده هم میزنیم در حین هم زدن شیر داغ 🥛 را افزوده بعد آرد را الک کرده به همراه بکینگ پودر به مراتب افزوده هم میزنیم تا یکدست شود اگر گلوله ای داشت با دور کندِ همزن کمی هم میزنیم.


مرحله سوم

بعد داخل قالب کاغذ روغنی میگذاریم و نیمی بیشتر از مایه کیک 🥣 را ریخته سپس نیمی از مخلوط کشمش و گردو را ریخته بعد مجدد مایه کیک را ریخته.


مرحله چهارم

در آخر مخلوط کشمش 🍇 و گردو را بریزید و بگذارید داخل فر 20 دقیقه از پیش گرم شده در درجه ی 180 درجه به مدّت 35 تا 40 دقیقه گذاشته بعد از پخت کمی از حرارت افتاد دورشو آزاد کنید و کاغذ روغنی را جدا کنید و نوش جان بفرمایید.🥧

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.