طرز تهیه دسر کاپ موز مناسب مهمانی با بیسکوییت و نشاسته
سلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک دسر ساده رو آوردیم که اگه وقت زیادی برای درست کردن دسر برای مهمونی هاتون ندارید این دسر پیشنهاد خوبی برای شماست ، آموزش امروز طرز تهیه دسر کاپ موز هست .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه دسر کاپ موز
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ شیر 1 لیتر
⫸ شکر 1 لیوان
⫸ آرد 2/5 قاشق غذاخوری
⫸ نشاسته 2 قاشق غذاخوری
⫸ زرده تخم مرغ 1 عدد
⫸ وانیل 1 قاشق چایخوری
⫸ خامه 200 گرم
⫸ کره 1 قاشق غذاخوری
⫸ بیسکوئیت پتی بور 2 بسته
⫸ موز 3 عدد
⫸ پودر کاکائو برای تزیین
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پودینگ موز و تخم شربتی دسر فوری
مرحله اول
در مرحله اول 1 لیتر شیر را داخل یک ظرف بریزید و به آن 1 لیوان شکر ، 2/5 قاشق غذاخوری آرد ، 2 قاشق غذاخوری نشاسته و زرده تخم مرغ را اضافه کنید .
مرحله دوم
در این مرحله ترکیب مرحله اول رو با هم خوب مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار بدید و مدام هم بزنید وقتی که مواد کمی غلیظ شد و شروع به حباب زدن کرد 1 قاشق چایخوری وانیل و 1 قاشق غذاخوری کره را به اون اضافه کنید .
مرحله سوم
وقتی که کره حل شد 200 گرم خامه رو به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا به غلظت دلخواه یعنی در حد غلظت فرنی برسه وقتی که مواد به این غلظت رسید آن را از روی حرارت بردارید .
مرحله چهارم
2 بسته بیسکویت پتی پور را خوب پودر کنید ، داخل ظرف مورد نظرتون یک لایه از پودینگ بعد یک لایه از بیسکویت خرد شده و یک لایه موز بچینید و این کار رو ادامه بدید تا ظرف پر میشه سپس ظرف هارو داخل یخچال به مدت 1 ساعت قرار بدید بعد از 1 ساعت روی اون را با پودر کاکائو تزیین کنید ؛ نوش جان