طرز تهیه دسر قصر خوشمزه و مجلسی با طعم بی نظیر
همراهان محترم سایت آشپزم امروز براتون یک دسر جدید و راحت رو آوردیم که در کمترین زمان و با دردسترس ترین مواد درست میشه و با ظاهر شیک و طعم بی نظیرش غافلگیرتون میکنه ؛ آموزش امروز طرز تهیه دسر قصر هست ، با من همراه باشید .
طرز تهیه دسر قصر
مواد لازم برای 3 الی 4 نفر
⫸ پودر نارگیل به مقدار لازم
⫸ شیر 4 لیوان
⫸ آرد سفید 140 گرم
⫸ شکر 200 لیوان
⫸ کره 50 گرم
⫸ وانیل شکری نوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای مواد میانی
⫸ خامه 350 میلی لیتر
⫸ پودر خامه 2 پاکت
⫸ شکر 1 قاشق غذاخوری
⫸ موز و توت فرنگی به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پودینگ موز و تخم شربتی دسر فوری
مرحله اول
کف سینی موردنظرتون پودر نارگیل بریزید و کنار بزارید حالا شیر ، آرد و شکر رو داخل قابلمه بریزید و بعد روی حرارت متوسط قرار بدید و مدام هم بزنید تا وقتی که بجوشه و غلیظ شود .
مرحله دوم
وقتی که مواد شروع به جوشیدن کرد کره و وانیل را به آن اضافه کنید و وقتی کره داخل مواد آب شد زیرش رو خاموش کنید ، مواد رو تا وقتی که داغ هست روی پودر نارگیل بریزید و صاف کنید و حداقل به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا خنک بشه و خودش رو بگیره .
مرحله سوم
در این فاصله خامه قنادی رو داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی بزنید تا وقتی که فرم بگیره و وقتی که لایه قبلی سفت شد روی اون بریزید و وسط آن به دلخواه توت فرنگی یا گردو بریزید و به آرومی رول کنید و برش بزنید ؛ نوش جان