طرز تهیه دسر قصر خوشمزه و مجلسی با طعم بی نظیر

طرز تهیه دسر قصر خوشمزه و مجلسی با طعم بی نظیرهمراهان محترم سایت آشپزم امروز براتون یک دسر جدید و راحت رو آوردیم که در کمترین زمان و با دردسترس ترین مواد درست میشه و با ظاهر شیک و طعم بی نظیرش غافلگیرتون میکنه ؛ آموزش امروز طرز تهیه دسر قصر هست ، با من همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه دسر قصر

مواد لازم برای 3 الی 4 نفر

پودر نارگیل به مقدار لازم

شیر 4 لیوان

آرد سفید 140 گرم

شکر 200 لیوان

کره 50 گرم

وانیل شکری نوک قاشق چایخوری

مواد لازم برای مواد میانی

خامه 350 میلی لیتر

پودر خامه 2 پاکت

شکر 1 قاشق غذاخوری

موز و توت فرنگی به مقدار لازم


مرحله اول

کف سینی موردنظرتون پودر نارگیل بریزید و کنار بزارید حالا شیر ، آرد و شکر رو داخل قابلمه بریزید و بعد روی حرارت متوسط قرار بدید و مدام هم بزنید تا وقتی که بجوشه و غلیظ شود .


 

مرحله دوم

وقتی که مواد شروع به جوشیدن کرد کره و وانیل را به آن اضافه کنید و وقتی کره داخل مواد آب شد زیرش رو خاموش کنید ، مواد رو تا وقتی که داغ هست روی پودر نارگیل بریزید و صاف کنید و حداقل به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا خنک بشه و خودش رو بگیره .


مرحله سوم

در این فاصله خامه قنادی رو داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی بزنید تا وقتی که فرم بگیره و وقتی که لایه قبلی سفت شد روی اون بریزید و وسط آن به دلخواه توت فرنگی یا گردو بریزید و به آرومی رول کنید و برش بزنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.