طرز تهیه دسر کدو حلوایی با بستنی مناسب شب یلدا
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه دسر کدو حلوایی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه دسر کدو حلوایی
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ کدو حلوایی 1 عدد
⫸ گردو 1 پیمانه
⫸ کره 50 گرم
⫸ ارده کنجد 7 قاشق غذاخوری
⫸ شیره انگور2 قاشق غداخوری
⫸ بستنی وانیلی به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سالاد کدو حلوایی و انار مجلسی مناسب شب یلدا
مرحله اول
برای درست کردن این دسر پاییزی خوشمزه ، ابتدا کدوها را به صورت عمودی برش بزنید. بعد هستههای اون رو به کمک یک قاشق از داخل کدو خارج کنید ، سپس کدو را پوست بگیرید و اون رو به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله دوم
بعد از اینکه کدو را خرد کردید ، اون رو داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. سپس به آن مقداری آب اضافه کنید و 45 دقیقه زمان بدید تا کدو حلواییها خوب بپزند. حین پخت حتماً اون را زیر و رو کنید تا کامل پخته شوند.
مرحله سوم
بعد از گذشت این زمان ، کدو حلواییها را به کمک یک گوشتکوب پوره کنید تا جایی که به بافت یک دستی برسند. بعد از اینکه کدو حلواییها را به صورت کامل پوره کردید ، کره به دمای محیط رسیده رو به آن اضافه کنید و مجدد به کمک گوشتکوب کره رو با کدو حلوایی ترکیب کنید.
مرحله چهارم
بعد از اینکه کره به صورت کامل با کدو حلوایی ترکیب شد ، ارده کنجد را به همراه گردو خرد شده و شیره انگور و بعد تمامی مواد را با هم ترکیب کنید. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید زمان بدید تا دسر سرد شود.
مرحله پنجم
ترکیب کدو حلوایی رو داخل ظرف بریزید ، بعد به مقدار دلخواهتون بستنی وانیلی روی آن قرار بدید و بعد دسر را سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ در تهیه این دسر خوشمزه میتوانید به جای استفاده از شیره انگور از شیره خرما هم استفاده کنید.
◉ اگر میخواهید که کدو حلوایی خیلی پوره و له شود ، حتماً از گوشکوب برقی استفاده کنید.
◉ زمانی که میخواهید گردوها را خرد کنید ، حواستان باشد که خیلی پودر نشود و طوری باشد که زیر دندان بیاید.