طرز تهیه دسر کدو حلوایی با بستنی مناسب شب یلدا

طرز تهیه دسر کدو حلوایی با بستنی مناسب شب یلداسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه دسر کدو حلوایی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 70 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه دسر کدو حلوایی

مواد لازم برای 5 نفر

کدو حلوایی 1 عدد

گردو 1 پیمانه

کره 50 گرم

ارده کنجد 7 قاشق غذاخوری

شیره انگور2 قاشق غداخوری

بستنی وانیلی به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این دسر پاییزی خوشمزه ، ابتدا کدوها را به صورت عمودی برش بزنید. بعد هسته‌های اون رو به کمک یک قاشق از داخل کدو خارج کنید ، سپس کدو را پوست بگیرید و اون رو به صورت نگینی خرد کنید.


مرحله دوم

بعد از اینکه کدو را خرد کردید ، اون رو داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. سپس به آن مقداری آب اضافه کنید و 45 دقیقه زمان بدید تا کدو حلوایی‌ها خوب بپزند. حین پخت حتماً اون را زیر و رو کنید تا کامل پخته شوند.


مرحله سوم

بعد از گذشت این زمان ، کدو حلوایی‌ها را به کمک یک گوشتکوب پوره کنید تا جایی که به بافت یک دستی برسند. بعد از اینکه کدو حلوایی‌ها را به صورت کامل پوره کردید ، کره به دمای محیط رسیده رو به آن اضافه کنید و مجدد به کمک گوشتکوب کره رو با کدو حلوایی ترکیب کنید.


مرحله چهارم

بعد از اینکه کره به صورت کامل با کدو حلوایی ترکیب شد ، ارده کنجد را به همراه گردو خرد شده و شیره انگور و بعد تمامی مواد را با هم ترکیب کنید. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید زمان بدید تا دسر سرد شود.


مرحله پنجم

ترکیب کدو حلوایی رو داخل ظرف بریزید ، بعد به مقدار دلخواهتون بستنی وانیلی روی آن قرار بدید و بعد دسر را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در تهیه این دسر خوشمزه می‌توانید به جای استفاده از شیره انگور از شیره خرما هم استفاده کنید.
اگر می‌خواهید که کدو حلوایی خیلی پوره و له شود ، حتماً از گوشکوب برقی استفاده کنید.
زمانی که می‌خواهید گردوها را خرد کنید ، حواستان باشد که خیلی پودر نشود و طوری باشد که زیر دندان بیاید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.