طرز تهیه دسر محلبی کادایف ترکیه ایی

طرز تهیه دسر محلبی کادایف ترکیه اییسلام مخاطبین عزیز همچنان من آشپزم👩🏻‍🍳. امروز براتون یک دسر خوشمزه از کشور ترکیه رو آوردیم به اسم دسر محلبی کادایف .اگه میخواید یک دسر بین المللی🍨 یادبگیرید این دستور پخت رو دنبال کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 7/10

زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

کادایف خشک 300 گرم

گردو خرد شده 1 پیمانه

کره 🧈 80 گرم

پودر شکر 4 پیمانه

مواد لازم محلبی

نشاسته 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 🥚 1 عدد

آرد 2/5 قاشق غذاخوری

⫸ شیر 🥛 1 لیتر

⫸ شکر 120 گرم

کرم شانتی 1 بسته


مرحله اول

کره و رشته خرد شده را در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود و رنگ رشته ها طلایی شود گردو و پودر شکر را اضافه کرده کمی تفت دهید سپس تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.🥣


مرحله دوم

طرز تهیه محلبی:

آرد و نشاسته و تخم مرغ 🥚 که با چنگال کمی زده اید را با هم مخلوط کنید، شیر را کم کم به آنها اضافه کرده و با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا آرد گلوله نشود شکر را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد


مرحله سوم

محلبی را کنار بگذارید تا خنک شود سپس پودر کرم شانتی را اضافه کرده و با همزن خوب بزنید تا یکدست شود


مرحله چهارم

در ظرف پیرکس نصف رشته های سرخ شده را بریزید و مواد محلبی را روی رشته ها بریزید و کاملا سطح آن را صاف کنید سپس مابقی رشته ها را روی محلبی ریخته و بمدت یکساعت در یخچال گذاشته تا خنک شود میتونید به همین ترتیب مواد و در ظرفهای تکنفره بریزید و سرو کنید .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.