طرز تهیه دسر محلبی کادایف ترکیه ایی
سلام مخاطبین عزیز همچنان من آشپزم👩🏻🍳. امروز براتون یک دسر خوشمزه از کشور ترکیه رو آوردیم به اسم دسر محلبی کادایف .اگه میخواید یک دسر بین المللی🍨 یادبگیرید این دستور پخت رو دنبال کنید.با من همراه باشید.
درجه سختی: 7/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ کادایف خشک 300 گرم
⫸ گردو خرد شده 1 پیمانه
⫸ کره 🧈 80 گرم
⫸ پودر شکر 4 پیمانه
مواد لازم محلبی
⫸ نشاسته 2 قاشق غذاخوری
⫸ تخم مرغ 🥚 1 عدد
⫸ آرد 2/5 قاشق غذاخوری
⫸ شیر 🥛 1 لیتر
⫸ شکر 120 گرم
⫸ کرم شانتی 1 بسته
مرحله اول
کره و رشته خرد شده را در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود و رنگ رشته ها طلایی شود گردو و پودر شکر را اضافه کرده کمی تفت دهید سپس تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.🥣
مرحله دوم
طرز تهیه محلبی:
آرد و نشاسته و تخم مرغ 🥚 که با چنگال کمی زده اید را با هم مخلوط کنید، شیر را کم کم به آنها اضافه کرده و با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا آرد گلوله نشود شکر را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد
مرحله سوم
محلبی را کنار بگذارید تا خنک شود سپس پودر کرم شانتی را اضافه کرده و با همزن خوب بزنید تا یکدست شود
مرحله چهارم
در ظرف پیرکس نصف رشته های سرخ شده را بریزید و مواد محلبی را روی رشته ها بریزید و کاملا سطح آن را صاف کنید سپس مابقی رشته ها را روی محلبی ریخته و بمدت یکساعت در یخچال گذاشته تا خنک شود میتونید به همین ترتیب مواد و در ظرفهای تکنفره بریزید و سرو کنید .