طرز تهیه دسر شاتوت خوشمزه با پدر ژلاتین و خامه

طرز تهیه دسر شاتوت خوشمزه با پدر ژلاتین و خامهسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک دسر خیلی خوشمزه و متفاوت هست که مطمعنا همه شما با یک بار امتحان کردن عاشق اون میشید. اموزش امروز طرز تهیه دسر شاتوت هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 180 دقیقه

طرز تهیه دسر شاتوت

مواد لازم برای 4 نفر

پودر ژله شاتوت 1 بسته

ژلاتین 3 قاشق چایخوری

آب جوش 1 و 1/2 لیوان

خامه قنادی 1 لیوان

شاتوت 1 و 1/4 لیوان


مرحله اول

در مرحله اول ۱ بسته پودر ژله رو داخل ظرف بریزید بعد به آن ۳ قاشق چایخوری پودر ژلاتین و ۱ و ۱.۲ پیمانه آب جوش رو اضافه کنید و هم بزنید بعد روی بخار کتری بزارید تا بنماری بشه‌.وقتی کامل بنماری شد کنار بزارید تا کاملا خنک بشه.


مرحله دوم

حالا ۱ لیوان خامه قنادی رو داخل یک ظرف بزرگتر بریزید بعد به آن ۱ و ۱.۴ لیوان شاتوت اضافه کنید در آخر هم مایه ژلاتینی رواضافه کنید و همه مواد رو باهم مخلوط کنید تا وقتی که یکدست بشه.


مرحله سوم

حالا مایه دسر رو داخل قالب مورد نظرتون که از قبل چرب شده بریزید و به مدت ۸ الی ۱۰ ساعت داخل یخچال قرار بدید تا کاملا ببنده و خنک بشه.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.