طرز تهیه دسر شاتوت خوشمزه با پدر ژلاتین و خامه
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک دسر خیلی خوشمزه و متفاوت هست که مطمعنا همه شما با یک بار امتحان کردن عاشق اون میشید. اموزش امروز طرز تهیه دسر شاتوت هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه دسر شاتوت
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ پودر ژله شاتوت 1 بسته
⫸ ژلاتین 3 قاشق چایخوری
⫸ آب جوش 1 و 1/2 لیوان
⫸ خامه قنادی 1 لیوان
⫸ شاتوت 1 و 1/4 لیوان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه دسر مشکوفی ساده با نشاسته مجلسی
مرحله اول
در مرحله اول ۱ بسته پودر ژله رو داخل ظرف بریزید بعد به آن ۳ قاشق چایخوری پودر ژلاتین و ۱ و ۱.۲ پیمانه آب جوش رو اضافه کنید و هم بزنید بعد روی بخار کتری بزارید تا بنماری بشه.وقتی کامل بنماری شد کنار بزارید تا کاملا خنک بشه.
مرحله دوم
حالا ۱ لیوان خامه قنادی رو داخل یک ظرف بزرگتر بریزید بعد به آن ۱ و ۱.۴ لیوان شاتوت اضافه کنید در آخر هم مایه ژلاتینی رواضافه کنید و همه مواد رو باهم مخلوط کنید تا وقتی که یکدست بشه.
مرحله سوم
حالا مایه دسر رو داخل قالب مورد نظرتون که از قبل چرب شده بریزید و به مدت ۸ الی ۱۰ ساعت داخل یخچال قرار بدید تا کاملا ببنده و خنک بشه.نوش جان