طرز تهیه دسر تاتلی سه رنگ ترکیه ای با بیسکوییت پتی بور

طرز تهیه دسر تاتلی سه رنگ ترکیه ای با بیسکوییت پتی بورسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک دسر خوشمزه و معروف ترکی رو آوردیم که با یکبار درست کردن اون عاشق طعم فوق العادش میشید. آموزش امروز طرز تهیه دسر تاتلی سه رنگ ترکیه ای هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه دسر تاتلی سه رنگ ترکیه ای

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ ‎شیر 1 لیتر

شکر  ۴/۵ لیوان

خامه صبحانه 1 پاکت

بیسکوییت پتی بور 1 بسته

نشاسته ذرت یا گندم 4 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ 1 عدد

موز 1 الی 2 عدد

⫸ ‎وانیل 1/4 قاشق چایخوری

شکلات شیری 60 گرم

⫸ ‎شکلات تلخ 60 گرم


مرحله اول

در مرحله اول ۱ لیتر شیر و به همراه ۲۰۰ گرم شکر و ۴ قاشق غذاخوری نشاسته و ۱.۴ قاشق چایخوری وانیل و ۱ عدد زرده تخم مرغ داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی یا چنگال خیلی خوب هم بزنید تا مواد کاملا یکدست بشه.


مرحله دوم

حالا قابلمه رو روی حرارت متوسط قرار بدید و مدام هم بزتید تا وقتی که مواد کمی غلیظ بشه. وقتی که مواد شروع به حباب زدن کرد آن را از روی حرارت بردارید. به مدت ۵ دقیقه هر از چندگاهی مواد رو به هم بزنید تا از داغی بیوفته.


مرحله سوم

بعد ۱ پاکت خامه رو به اون اضافه کنید و خوب به هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه. بعد از اینکه مواد یک دست شد سریعا مواد رو داخل ظرف مورد نظر بریزید. حالا ۱ بسته بیسکوییت ها رو با میکسر، گوشتکوب و یا هر وسیله ی دیگه ای پودر کنید و چند قاشق روی لایه قبلی بریزید و روی اون چند حلقه موز بچینید.


مرحله چهارم

حالا به باقی مونده مواد شکلات شیری و شکلات تلخ اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا کاملا شکلات ها داخل مواد حل بشن. حالا لایه آخر رو با مواد کاکائویی پر کنید و به سلیقه خودتون اون رو تزئین کنید. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.