طرز تهیه دیگچه مشهدی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه دیگچه مشهدی خوشمزه و مجلسی به روش سنتیسلام به مخاطبین سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک دسر مشهدی خیلی جذاب و آسون رو آوردیم که میتونید اون رو در انواع مهمونی ها سرو کنید ، آموزش امروز طرز تهیه دیگچه مشهدی هست .
دیگچه مشهدی یکی از دسرهای جذاب مشهدی است که شباهتی به شله زرد دارد این دسر جذاب غالبا در مراسم های خاص مذهبی تهیه میشود .
برای یادگیری این دسر جذاب با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 00 دقیقه

طرز تهیه دسر دیگچه مشهدی

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

⫸ برنج ایرانی 2 پیمانه

شیر پرچرب محلی 2 کیلو

⫸ شکر 3 پیمانه

⫸ پودر هل 2 قاشق چایخوری

⫸ آب 2 پیمانه

⫸ زعفران 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای شروع 2 پیمانه برنج رو که از قبل گرم کردید داخل قابلمه بریزید بعد به آن آب رو اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید تا بجوشه و آب تبخیر بشه ، کف روی آب رو حتما جمع کنید و بعد یک نمک مقدار به برنج اضافه کنید .


مرحله دوم

وقتی که آب کاملا به خورد برنج رفت و برنج ها کاملا پخته شدند به آن شکر رو اضافه کنید و هم بزنید بعد از اینکه شکر کاملا آب شد شیر پرچرب رو به آن اضافه کنید بعد اینکه شیر کاملا به خورد برنج رفت و غلیظ شد به آن پودر هل رو اضافه کنید و هم بزنید تا پودر هل داخل دیگچه حل شود .


مرحله سوم

روی حرارت قرار بدید تا کاملا غلیظ بشه و آب اضافه آن خشک بشه حالا دیگچه را به 2 قسمت تقسیم کنید و به یکی از قسمت ها زعفران دم کرده اضافه کنید و هم بزنید تا دیگچه رنگ بزنید بعد در قابلمه رو به همراه دمکنی قرار بدید و 1 ساعت اجازه بدید تا دم بکشد .


مرحله چهارم

برای لایه اول داخل ظرف قسمت سفید رو بریزید و با پشت قاشق صاف کنید وقتی که این قسمت کاملا خنک شد لایه دوم رو هم بریزید و اجازه بدید تا در دمای محیط به مدت یک شب تا صبح سرد بشه‌ بعد با چاقو برش بزنید و سرو کنید ؛ نوش جان


نکات مهم :
برای پخت دیگچه حتما باید  از شیر پرچرب محلی استفاده کنید در صورت نبود شیر محلی یک پاکت خامه صبحانه رو 10 دقیقه آخر اضافه کنید .
هرچی بیشتر بگذارید آب اضافه کشیده شود و بیشتر دم بکشد دیگچه سفت تر و ژله ای تر میشود .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.