طرز تهیه دیگچه مشهدی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی
سلام به مخاطبین سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک دسر مشهدی خیلی جذاب و آسون رو آوردیم که میتونید اون رو در انواع مهمونی ها سرو کنید ، آموزش امروز طرز تهیه دیگچه مشهدی هست .
دیگچه مشهدی یکی از دسرهای جذاب مشهدی است که شباهتی به شله زرد دارد این دسر جذاب غالبا در مراسم های خاص مذهبی تهیه میشود .
برای یادگیری این دسر جذاب با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه دسر دیگچه مشهدی
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ برنج ایرانی 2 پیمانه
⫸ شیر پرچرب محلی 2 کیلو
⫸ شکر 3 پیمانه
⫸ پودر هل 2 قاشق چایخوری
⫸ آب 2 پیمانه
⫸ زعفران 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی بدون نیاز به فر و همزن
مرحله اول
برای شروع 2 پیمانه برنج رو که از قبل گرم کردید داخل قابلمه بریزید بعد به آن آب رو اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید تا بجوشه و آب تبخیر بشه ، کف روی آب رو حتما جمع کنید و بعد یک نمک مقدار به برنج اضافه کنید .
مرحله دوم
وقتی که آب کاملا به خورد برنج رفت و برنج ها کاملا پخته شدند به آن شکر رو اضافه کنید و هم بزنید بعد از اینکه شکر کاملا آب شد شیر پرچرب رو به آن اضافه کنید بعد اینکه شیر کاملا به خورد برنج رفت و غلیظ شد به آن پودر هل رو اضافه کنید و هم بزنید تا پودر هل داخل دیگچه حل شود .
مرحله سوم
روی حرارت قرار بدید تا کاملا غلیظ بشه و آب اضافه آن خشک بشه حالا دیگچه را به 2 قسمت تقسیم کنید و به یکی از قسمت ها زعفران دم کرده اضافه کنید و هم بزنید تا دیگچه رنگ بزنید بعد در قابلمه رو به همراه دمکنی قرار بدید و 1 ساعت اجازه بدید تا دم بکشد .
مرحله چهارم
برای لایه اول داخل ظرف قسمت سفید رو بریزید و با پشت قاشق صاف کنید وقتی که این قسمت کاملا خنک شد لایه دوم رو هم بریزید و اجازه بدید تا در دمای محیط به مدت یک شب تا صبح سرد بشه بعد با چاقو برش بزنید و سرو کنید ؛ نوش جان
نکات مهم :
◄ برای پخت دیگچه حتما باید از شیر پرچرب محلی استفاده کنید در صورت نبود شیر محلی یک پاکت خامه صبحانه رو 10 دقیقه آخر اضافه کنید .
◄ هرچی بیشتر بگذارید آب اضافه کشیده شود و بیشتر دم بکشد دیگچه سفت تر و ژله ای تر میشود .