طرز تهیه فرنی چهار رنگ با آرد برنج مجلسی خوش طعم
سلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه فرنی چهار رنگ هست. یک فرنی خیلی متفاوت که با تمام فرنی هایی که تا الان امتحان کردید فرق داره پس برای درست کردن این دسر همراه ما باشید.
طرز تهیه فرنی چهار رنگ
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ شیر 2/5 لیوان
⫸ ارد برنج 4 قاشق غذاخوری
⫸ شکر 5 قاشق غذاخوری
⫸ گلاب 4 قاشق غذاخوری
⫸ کره 10 گرم
⫸ پودر حل یا وانیل به مقدار لازم
⫸ زعفران دم کرده،پودر کاکائو و پوره ی توت فرنگی به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه دسر شکلاتی یخچالی شفاف با پودر ژلاتین
مرحله اول
در مرحله اول دو و نیم لیوان شیر و با ۴ قاشق غذاخوری آرد برنج مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید بعد به مخلوط آرد و برنج ۵ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا شکر حل بشه.
مرحله دوم
حالا ۴ قاشق غذاخوری گلاب را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید وقتی که مواد کمی غلیظ شد به آن کمی کره و پودر هل اضافه کنید و مخلوط کنید تا وقتی که کره حل بشه.
مرحله سوم
وقتی که فرنی به غلظت مناسب رسید زیر آن را خاموش کنید. حالا فرنی رو به چهار قسمت تقسیم کنید و یک قسمت را ساده بذارید و به یک قسمت زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید.
مرحله چهارم
به یکی از قسمت های دیگر توت فرنگی پوره شده و به قسمت سوم کمی پودر کاکائو که با آب جوش حل کردید اضافه کنید بعد مواد را خوب مخلوط کنید تا فرنی رنگ بگیره. حالا مواد رو به هر ترتیبی که دوست دارید در ظرف مورد نظرتون بریزید . نوش جان