طرز تهیه فرنی کدو حلوایی کره ای مخصوص نوزاد با نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه فرنی کدو حلوایی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه فرنی کدو حلوایی
مواد لازم برای 3 نفر
⫸ کدو حلوایی نصف یک عدد
⫸ کره 50 گرم
⫸ آب 1 لیوان
⫸ شیر 3 لیوان
⫸ شکر3 تا 5 قاشق غذاخوری
⫸ آرد برنج 4 قاشق غذاخوری
⫸ دانه هل به مقدار لازم
⫸ چوب دارچین به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه فرنی کاکائویی سالم و خوشمزه مناسب میان وعده کودکان
مرحله اول
برای درست کردن این فرنی خوشمزه ، ابتدا کدو رو پوست بگیرید و بعد دانههای اون رو به صورت کامل خارج کنید. سپس کدو رو خورد کنید و داخل یک قابلمه بریزید. حالا کره رو به کدو اضافه کنید و در آخر یک لیوان آب روی آن بریزید. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار بدید و 25 دقیقه زمان بدید تا کدو کامل بپزد.
مرحله دوم
وقتی که کدو به صورت کامل پخت ، با یک گوشتکوب برقی اون رو به صورت کامل پوره و له کنید و اجازه بدید چند دقیقه دیگه هم کدوی پوره شده بپزد. حرارت رو خاموش کنید و قابلمه رو کنار بزارید تا کدو خنک شود.
مرحله سوم
داخل یک قابلمه دیگر شیر رو بریزید و بعد شکر و آرد برنج رو به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید ، تا شکر به صورت کامل داخل شیر حل شود. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدید و وقتی که مواد گرم شد ، دارچین و هل را اضافه کنید و زمان بدید تا مواد شروع به جوشیدن کند.
مرحله چهارم
وقتی که مواد داخل قابلمه شروع به جوشیدن کرد ، هل و دارچین را از داخل آن بیرون بیاورید. بعد کدوی پوره شده رو به قابلمه شیر اضافه کنید و بزارید تا تمامی مواد با هم بپزد.
مرحله پنجم
بعد از اینکه یک ربع تمامی مواد خوب با هم پخته شدند ، اونها را با هم ترکیب کنید تا کدوها به صورت کامل له شوند. سپس نیم ساعت دیگر زمان بدید تا فرنی آماده شود. حالا فرنی رو داخل ظرف بریزید و اون رو سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ حتماً از چوب و دانه هل استفاده کنید ، تا وقتی که میخواهید اونها را از ترکیب شیر خارج کنید کارتان راحت باشد.
◉ به جای اینکه کدو رو داخل قابلمه و آب بپزید ، میتوانید اونها را به روش بخارپز هم آماده کنید.
◉ به این نکته توجه کنید که فرنی بعد از خنک شدن سفتتر میشود ، پس حواستان باشد که فرنی بیش از حد غلیظ نشود.
◉ اگر کدوی شما شیرین هست مقدار شکر رو کمتر کنید. ولی اگر کدو خیلی شیرین نیست ، میتوانید از مقدار شکر بیشتری استفاده کنید.