طرز تهیه فرنی کدو حلوایی کره ای مخصوص نوزاد با نکات مهم

طرز تهیه فرنی کدو حلوایی کره ای مخصوص نوزاد با نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه فرنی کدو حلوایی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه فرنی کدو حلوایی

مواد لازم برای 3 نفر

کدو حلوایی نصف یک عدد

کره 50 گرم

آب 1 لیوان

شیر 3 لیوان

شکر3 تا 5 قاشق غذاخوری

آرد برنج 4 قاشق غذاخوری

دانه هل به مقدار لازم

چوب دارچین به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این فرنی خوشمزه ، ابتدا کدو رو پوست بگیرید و بعد دانه‌های اون رو به صورت کامل خارج کنید. سپس کدو رو خورد کنید و داخل یک قابلمه بریزید. حالا کره رو به کدو اضافه کنید و در آخر یک لیوان آب روی آن بریزید. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار بدید و 25 دقیقه زمان بدید تا کدو کامل بپزد.


مرحله دوم

وقتی که کدو به صورت کامل پخت ، با یک گوشتکوب برقی اون رو به صورت کامل پوره و له کنید و اجازه بدید چند دقیقه دیگه هم کدوی پوره شده بپزد. حرارت رو خاموش کنید و قابلمه رو کنار بزارید تا کدو خنک شود.


مرحله سوم

داخل یک قابلمه دیگر شیر رو بریزید و بعد شکر و آرد برنج رو به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید ، تا شکر به صورت کامل داخل شیر حل شود. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدید و وقتی که مواد گرم شد ، دارچین و هل را اضافه کنید و زمان بدید تا مواد شروع به جوشیدن کند.


مرحله چهارم

وقتی که مواد داخل قابلمه شروع به جوشیدن کرد ، هل و دارچین را از داخل آن بیرون بیاورید. بعد کدوی پوره شده رو به قابلمه شیر اضافه کنید و بزارید تا تمامی مواد با هم بپزد.


مرحله پنجم

بعد از اینکه یک ربع تمامی مواد خوب با هم پخته شدند ، اون‌ها را با هم ترکیب کنید تا کدوها به صورت کامل له شوند. سپس نیم ساعت دیگر زمان بدید تا فرنی آماده شود. حالا فرنی رو داخل ظرف بریزید و اون رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
حتماً از چوب و دانه هل استفاده کنید ، تا وقتی که می‌خواهید اون‌ها را از ترکیب شیر خارج کنید کارتان راحت باشد.
به جای اینکه کدو رو داخل قابلمه و آب بپزید ، می‌توانید اون‌ها را به روش بخارپز هم آماده کنید.
به این نکته توجه کنید که فرنی بعد از خنک شدن سفت‌تر می‌شود ، پس حواستان باشد که فرنی بیش از حد غلیظ نشود.
اگر کدوی شما شیرین هست مقدار شکر رو کمتر کنید. ولی اگر کدو خیلی شیرین نیست ، می‌توانید از مقدار شکر بیشتری استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.