طرز تهیه فرنی خرمایی مقوی بدون شکر برای افطار ماه رمضان

طرز تهیه فرنی خرمایی مقوی بدون شکر برای افطار ماه رمضانسلام به همراهان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه فرنی خوشمزه مخصوص ماه رمضان رو آوردیم که قوت و انرژی زیادی داره در عین حال بدون شکر که در زمان خیلی کم میتونید اون رو درست کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه فرنی خرمایی هست ، با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه فرنی خرمایی

مواد لازم برای 1 نفر

شیر 4 پیمانه به صورت دوتا 2 پیمانه

⫸ خرما بدون هسته 1 پیمانه

⫸ نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری سر پر

⫸ خامه صبحانه 1/3 پیمانه

⫸ پودر هل 1 قاشق چایخوری

⫸ پودر دارچین 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

ابتدا هسته 1 پیمانه خرما را جدا کنید و بعد آن را داخل مخلوط کن بریزید سپس 2 پیمانه شیر روی آن بریزید و آنها را کاملاً با هم میکس کنید وقتی که خرما و شیر کاملاً با هم میکس شد اون رو کنار بزارید .


مرحله دوم

در این مرحله 2 پیمانه شیر ، 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ، خامه صبحانه ، میکس خرما و شیر رو داخل یک قابلمه بریزید و قبل از اینکه حرارت رو روشن کنید همه مواد رو خوب با هم ترکیب کنید .


مرحله سوم

بعد از اینکه مواد خوب با هم ترکیب شدند اونها رو روی حرارت متوسطه قرار بدید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه در حین هم زدن پودر دارچین و پودر هل را به آن اضافه کنید و مجدد هم بزنید بعد از اینکه فرنی آماده شد آنها را داخل ظرف بریزید ؛ نوش جان


نکات مهم :

📌 خامه را میتوانید با کمی شیر مخلوط کرده تا شل شود ، همچنین خامه قابل حذف است ولی طعم جذابی به فرنی میدهد .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.