طرز تهیه گوشفیل خانگی به روش بازاری

طرز تهیه گوشفیل خانگی به روش بازاریسلام مخاطبین عزیز همچنان من آشپزم👨🏻‍🍳 الان که نزدیک ماه رمضان هستیم گوشفیل میتونه یه افطاری خوشمزه باشه اگه وقت درست کردن زولبیا بامیه رو نداشتید بجاش این گوشفیلارو درست کنید هم راحته هم خیلی خوشمزس با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 130 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

زرده تخم مرغ 🥚 هم دمای محیط 2 عدد

شیر 🥛 1.2 لیوان

شربت بار 1 قاشق غذاخوری

آرد سفید قنادی 300 گرم (نوع وجنس آردها باهم متفاوته پس مقدار آرد میتونه متغییر باشه)

وانیل چند قطره

کره ذوب شده 🧈 1 قاشق غذاخوری (جایگزین روغن مایع میتونه باشه)

بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری


مرحله اول

آرد وبیکینگ پودر را باهم مخلوط کنار بگذارید حتما الک شود. زرده🥚،وانیل،شربت بار،کره🧈 را باهم خوب مخلوط کنید.شیر🥛 را اضافه وخوب هم بزنید.


مرحله دوم

حالا آرد را بتدریج اضافه کرده وبا دست مخلوط کنید تا خمیری شود که بدست نچسبه بیش از حد آرد نزنید که سفت نشه با ورز دادن چسبندگی جزئی خمیر را بگیرید.روی خمیر را بپوشانید ودر دمای محیط 2 ساعت استراحت دهید.


مرحله سوم

سطح کار وروی خمیر را آردبپاشید وباوردنه به قطر 5 الی 6 میل باز کنیداگر نازکتر مثل بازاری دوست دارید قطرشو کمتر در نظر بگیرید.


مرحله چهارم

کاتر بزنید وطبق تصویر شکل پاپیون دهید.داخل روغن داغ شناور سرخشون کنید حرارت ملایم باشه تا مغز پخت بشن .اگر حرارت زیاد باشه بیرون شیرینی زود سرخ میشه وداخلشون خام وخمیری میمونه.


مرحله پنجم

از روغن خارج و بلافاصله داخل شربت ولرم بیاندازید چند دقیقه بمونه بعد تو صافی بریزید تا شربت اضافه خارج شود.


نکته:

❌ ارد زیاد به خورد خمیر ندید کم کم بریزید تا یه خمیر لطیف به دست بیاد اگه به دست کمی بچسبه طبیعیه.
❌ خمیرو زیاد نازک پهن نکنید چون گوشفیلا موقع پخت توخالی نمیشن و پف نمیکنن.
❌ برای پخت گوشفیل اول روغن🍾 رو بزارید حسابی داغ بشه و گوشفیلارو که انداختید در عرض چند ثانیه اول که پف کرد دیگه حرارتو کم کنید تا بپزن فقط نباید زیاد تغییر رنگ بدن.
❌ گوشفیل ها بعد از 5 دقیقه که داخل شربت موند توی سبد بریزید تا شهد اضافیش خارج بشه.
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.