طرز تهیه حلوای به گیلانی خوشمزه و مجلسی با طعم بی نظیر
کاربران محترم سایت جذاب آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک حلوای خیلی خوشمزه رو آوردیم که مطمعنا عاشق طعم جذاب اون میشید ، آموزش امروز طرز تهیه حلوای به هست .
حلوای به یکی از حلواهای میوه ای قدیمی و سنتی ایرانی است که شاید کمتر کسی اسم اون رو شنیده باشد ، تهیه این حلوا نیاز به صبوری دارد ولی در عوض دارای ماندگاری بالاست ، فصل پخت این حلوا پاییز و زمستان می باشد و دارای عطر و طعم بی نظیری است .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه حلوای به
مواد لازم برای 3 الی 4 نفر
⫸ به 1 عدد
⫸ آرد 1 لیوان
⫸ شکر 1 لیوان
⫸ گلاب نصف لیوان
⫸ هل نصف قاشق چایخوری
⫸ کره 50 گرم
⫸ روغن مایع 1/4 لیوان
پیشنهاد سر آشپز: طرز تهیه حلوا مرمری زنجبیلی مجلسی با طعم عالی
مرحله اول
ابتدا 1 پیمانه آرد قنادی را الک کنید آن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید و مدام تفت بدید تا وقتی که بوی خامی آن گرفته بشه و تغییر رنگ بده بعد از اینکه آرد تغییر رنگ دارد آن را از داخل ماهیتابه جمع کنید و مجددا الک کنید و کنار بزارید .
مرحله دوم
1 عدد به متوسط را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید حالا به آن 1 لیوان شکر و نصف لیوان آب رو اضافه کنید بعد اونها رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت حدود 1 ساعت قرار بدید برای صورتی شدن حلوا میتونید چند قطره رنگ خوراکی قرمز به مواد اضافه کنید .
مرحله سوم
بعد از 1 ساعت گلاب رو به همراه هل به مواد اضافه کنید وقتی که چند جوش زد آن را از روی حرارت بردارید آرد تفت داده شده را به همراه 50 گرم کره و روغن داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید تا وقتی که بوی خامی روغن گرفته بشه و آرد جمع شود .
مرحله چهارم
بعد از 10 دقیقه مواد داخل قابلمه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که حلوا گوشه ماهیتابه جمع بشه و هیچ گلوله ای داخل آرد نباشه بعد به دلخواه اون رو سرو کنید ؛ نوش جان