طرز تهیه حلوای هویج خانگی و خوشمزه با زعفران
سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک حلوای خیلی متفاوت رو آوردیم به اسم حلوای هویج ؛ اگر تا الان حلوا رو به این شکل امتحان نکردید پیشنهاد میکنیم این آموزش رو از دست ندهید. ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه حلوای هویج
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ هویج 5 عدد
⫸ آرد 1 پیمانه
⫸ شکر 1/2 پیمانه
⫸ آب 2 پیمانه
⫸ زعفران 2 قاشق غذاخوری
⫸ روغن 1/2 پیمانه
⫸ هل نصف قاشق مرباخوری
⫸ گلاب 1/4 پیمانه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه حلوا کمربندی با آرد قنادی و آرد نخودچی
مرحله اول
۵ عدد هویج را پوست گرفته و به همراه ۲ پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و اجازه بدید تا هویج ها کاملا بپزه و آب داخل قابلمه تبخیر بشه ، بعد از اینکه هویج ها کاملا پخت آنها رو داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و بعد به آن شکر و گلاب رو اضافه کنید و آنها رو میکس کنید تا بصورت پوره دربیاد.
مرحله دوم
آرد رو الک کنید و بعد داخل یک ماهیتابه بریزید و آن را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه باحرارت خیلی کم تفت بدید تا وقتی که بوی خامی آرد گرفته بشه ولی آرد تغییر رنگ ندهد وگرنه حلوا تیره رنگ میشه .
مرحله سوم
بعد از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد آن را مجدد الک کرده و بعد به آن روغن را اضافه کنید هم بزنید تا وقتی که به خوبی یکدست شوند ؛ پوره هویج که باشکر و گلاب ترکیب شده رو به آرد و روغن اضافه کنید و سپس مواد حلوا را بصورت مداوم چند دقیقه هم بزنید.
مرحله چهارم
زعفران و هل را اضافه کنید و حلوا را هم بزنید تا وقتی که کاملا ترکیب و یکدست شود و به حدی برسد که حلوا از دیواره های تابه جدا شود و وسط تابه جمع شود به اصلاح بصورت گهواره ای در بیاید ، حلوا رو داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و به شکل دلخواه اون رو تزئین کنید ؛ نوش جان