طرز تهیه حلوا مرمری زنجبیلی مجلسی با طعم عالی

طرز تهیه حلوا مرمری زنجبیلی مجلسی با طعم عالیسلام به آشپزان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک حلوای خیلی متفاوت رو آوردیم به اسم حلوا مرمری . این حلوای خوشمزه رو میتونید به راحتی در کمترین زمان درست کنید و در مراسم هاتون سرو کنید ؛ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 45 دقیقه

طرز تهیه حلوا مرمری

مواد لازم برای 4 نفر

آرد سفید گندم 125 گرم

آرد نخودچی 60 گرم

کره 50 گرم

پودر شکر 60 گرم

دارچین نصف قاشق چایخوری

پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری

شکلات تلخ🍫 75 گرم

شکلات سفید🍫 85 گرم


مرحله اول

در مرحله اول 125 گرم آرد سفید را داخل ماهیتابه الک کنید و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا خامی آرد گرفته بشه ، آرد رو از داخل ماهیتابه خارج کنید بعد آرد نخودچی رو داخل ماهیتابه بریزید و آن را تفت بدید تا بوی خامی آن گرفته بشه .


مرحله دوم

آردها رو با هم مخلوط کنید و الک کنید و دوباره داخل ماهیتابه بریزید ؛ کره به دمای محیط رسیده رو به مخلوط آرد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کره آب بشه وقتی کره آب شد 60 گرم شکر و به آرد اضافه کنید و هم بزنید .


مرحله سوم

آرد را از داخل ماهیتابه بیرون بیارید بعد به 2 قسمت تقسیم کنید و به یکی از قسمت ها شکلات تلخ و به یکی از قسمت ها شکلات سفید اضافه کنید و آنها را خوب هم بزنید تا آرد رنگ بگیره .


مرحله چهارم

وقتی که آرد خوب رنگ گرفت به قسمت شکلاتی پودر دارچین و به قسمت سفید پودر زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید حالا حلواها رو داخل یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید .


مرحله پنجم

حلوا رو داخل قالب سیلیکونی مورد نظرتون بریزید بعد روی آن را صاف کنید بعد به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار بدید تا حلوا کاملا سفت بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.