طرز تهیه حلوا مرمری زنجبیلی مجلسی با طعم عالی
سلام به آشپزان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک حلوای خیلی متفاوت رو آوردیم به اسم حلوا مرمری . این حلوای خوشمزه رو میتونید به راحتی در کمترین زمان درست کنید و در مراسم هاتون سرو کنید ؛ با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه حلوا مرمری
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد سفید گندم 125 گرم
⫸ آرد نخودچی 60 گرم
⫸ کره 50 گرم
⫸ پودر شکر 60 گرم
⫸ دارچین نصف قاشق چایخوری
⫸ پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری
⫸ شکلات تلخ🍫 75 گرم
⫸ شکلات سفید🍫 85 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه حلوا ویفری ساده و مجلسی
مرحله اول
در مرحله اول 125 گرم آرد سفید را داخل ماهیتابه الک کنید و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا خامی آرد گرفته بشه ، آرد رو از داخل ماهیتابه خارج کنید بعد آرد نخودچی رو داخل ماهیتابه بریزید و آن را تفت بدید تا بوی خامی آن گرفته بشه .
مرحله دوم
آردها رو با هم مخلوط کنید و الک کنید و دوباره داخل ماهیتابه بریزید ؛ کره به دمای محیط رسیده رو به مخلوط آرد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کره آب بشه وقتی کره آب شد 60 گرم شکر و به آرد اضافه کنید و هم بزنید .
مرحله سوم
آرد را از داخل ماهیتابه بیرون بیارید بعد به 2 قسمت تقسیم کنید و به یکی از قسمت ها شکلات تلخ و به یکی از قسمت ها شکلات سفید اضافه کنید و آنها را خوب هم بزنید تا آرد رنگ بگیره .
مرحله چهارم
وقتی که آرد خوب رنگ گرفت به قسمت شکلاتی پودر دارچین و به قسمت سفید پودر زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید حالا حلواها رو داخل یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید .
مرحله پنجم
حلوا رو داخل قالب سیلیکونی مورد نظرتون بریزید بعد روی آن را صاف کنید بعد به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار بدید تا حلوا کاملا سفت بشه ؛ نوش جان