طرز تهیه حلوا رولی مجلسی با نان میکادو
سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم آموزش امروزحلوای رولی با نان میکادو است که به راحتی تهیه میشود و برای مجالس و میان وعده بسیار مقوی و مناسب است .
حلوا یک نوع دسر یا شیرینی است که به روش های مختلف و با ترکیبات مختلف تهیه میشود وبا داشتن طعم و بافت بی نظیر طرفداران زیادی دارد.
برای یادگیری این دسر جذاب با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه حلوا رولی مجلسی
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ شکر 2 لیوان
⫸ آب 2 لیوان
⫸ گلاب🌸 1/2 لیوان
⫸ زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
⫸ آرد سفید ۳ صفر 1/5 لیوان
⫸ آرد برنج 1/2 لیوان
⫸ آرد نخودچی 1/4 لیوان
⫸ روغن 1 لیوان
⫸ نان میکادو به میزان لازم
مرحله اول
برای سراغ درست کردن شربت حلوا ابتدا 2 لیوان شکر را داخل قابلمه بریزید بعد به اون 2 لیوان آب و 1/2 لیوان گلاب و 3 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده اضافه کنید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا وقتی که شکر حل بشه بعد از روی حرارت بردارید .
مرحله دوم
1/5 لیوان آرد سفید را داخل ماهیتابه الک کنید و به آن 1 لیوان روغن مایع اضافه کنید و روی حرارت خیلی کم🔥 حدود 15 تا 20 دقیقه⏰ تفت بدید .
مرحله سوم
بعد از 15 دقیقه روی مواد 1/5 لیوان آرد برنج رو الک کنید و حدود 7 دقیقه⏰ دیگه تفت بدهید ، 1/4 لیوان آرد نخودچی روی مواد الک کنید و فقط 5 دقیقه⏰ دیگه اون را مخلوط کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله وقتی مواد خوب با هم مخلوط شد شربت را به حلوا اضافه کنید و روی حرارت خیلی کم🔥 مخلوط کنید تا کم کم غلیظ بشه بین 20 تا 30 دقیقه⏰ طول میکشه تا وقتی که مواد غلیظ بشه و به ماهیتابه نچسبه .
مرحله پنجم
پروی نان میکادو با اسپری آب کمی آب اسپری کنید بعد از مواد حلوا روی نون بریزید و با یک لیسک و آن را روی سطح نون پهن کنید بعد خیلی آروم آن را رول کنید و به مدت 2 تا 3 ساعت⏰ اون رو داخل یخچال قرار بدید ؛ نوش جان