طرز تهیه کرم بستنی انار خانگی با خامه صبحانه مناسب یلدا

طرز تهیه کرم بستنی انار خانگی با خامه صبحانه مناسب یلداسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کرم بستنی انار + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 180 دقیقه

طرز تهیه کرم بستنی انار

مواد لازم برای 7 نفر

پودر ژلاتین 1/5 قاشق غذاخوری

آب جوش 1/5 لیوان

ژله انار 1 بسته

خامه صبحانه 250 گرم

بستنی وانیلی 1 لیتر


مرحله اول

برای درست کردن این دسر خوشمزه ، ابتدا پودر ژله انار رو داخل ظرف بریزید و بعد به آن مقداری آب جوش اضافه کنید. هم بزنید تا جایی که دانه‌های ژله داخل آب حل شود ، بعد آن را کنار بذارید تا از حرارت بیفتد.


مرحله دوم

بستنی و خامه رو داخل ظرف بریزید و با همزن دستی هم بزنید ، تا جایی که خوب با هم ترکیب و یکدست شوند. حالا ژله از حرارت افتاده رو به ترکیب بستنی و خامه اضافه کنید و مجدد با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط شود.


مرحله سوم 

پودر ژلاتین رو داخل مقداری آب به سرد بریزید و روی حرارت کتری قرار بدید و مدام هم بزنید ، تا شفاف شود و دانه‌های ژلاتین داخل آب حل شود. سپس ژلاتین را به ترکیب قبلی اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.


مرحله چهارم

مایه به دست اومده رو داخل قالب مورد نظرتون بریزید و به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا دسر ببندد.


مرحله پنجم

بعد از گذشت این زمان قالب را از داخل فر یخچال بیرون بیاورید و حدود 3 ثانیه داخل آب گرم بذارید تا به راحتی دسر از قالب جدا شود. سپس آن را از داخل قالب خارج کنید و با دانه‌های انار تزیین کنید. نوش جان


نکات مهم
یکی از نکاتی که باید به آن توجه کنید ، این هست که در تهیه این دسر نباید از خامه صبحانه و بستنی وانیلی خیلی سرد استفاده کنید و اجازه بدید به دمای محیط برسند.
حتماً زمانی که می‌خواهید پودر ژلاتین را داخل آب حل کنید از 1/3 لیوان آب سرد استفاده کنید.
برای اینکه بافت ژله بهتر باشد ، می‌توانید بعد از اینکه اون را با آب گرم ترکیب کردید ، روی حرارت کتری قرار بدید مدام هم بزنید تا دانه‌های ژله به صورت کامل حل شود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.