طرز تهیه کرم بستنی انار خانگی با خامه صبحانه مناسب یلدا
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کرم بستنی انار + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کرم بستنی انار
مواد لازم برای 7 نفر
⫸ پودر ژلاتین 1/5 قاشق غذاخوری
⫸ آب جوش 1/5 لیوان
⫸ ژله انار 1 بسته
⫸ خامه صبحانه 250 گرم
⫸ بستنی وانیلی 1 لیتر
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پای آلبالو با بستنی وانیلی مناسب مهمانی
مرحله اول
برای درست کردن این دسر خوشمزه ، ابتدا پودر ژله انار رو داخل ظرف بریزید و بعد به آن مقداری آب جوش اضافه کنید. هم بزنید تا جایی که دانههای ژله داخل آب حل شود ، بعد آن را کنار بذارید تا از حرارت بیفتد.
مرحله دوم
بستنی و خامه رو داخل ظرف بریزید و با همزن دستی هم بزنید ، تا جایی که خوب با هم ترکیب و یکدست شوند. حالا ژله از حرارت افتاده رو به ترکیب بستنی و خامه اضافه کنید و مجدد با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط شود.
مرحله سوم
پودر ژلاتین رو داخل مقداری آب به سرد بریزید و روی حرارت کتری قرار بدید و مدام هم بزنید ، تا شفاف شود و دانههای ژلاتین داخل آب حل شود. سپس ژلاتین را به ترکیب قبلی اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله چهارم
مایه به دست اومده رو داخل قالب مورد نظرتون بریزید و به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا دسر ببندد.
مرحله پنجم
بعد از گذشت این زمان قالب را از داخل فر یخچال بیرون بیاورید و حدود 3 ثانیه داخل آب گرم بذارید تا به راحتی دسر از قالب جدا شود. سپس آن را از داخل قالب خارج کنید و با دانههای انار تزیین کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ یکی از نکاتی که باید به آن توجه کنید ، این هست که در تهیه این دسر نباید از خامه صبحانه و بستنی وانیلی خیلی سرد استفاده کنید و اجازه بدید به دمای محیط برسند.
◉ حتماً زمانی که میخواهید پودر ژلاتین را داخل آب حل کنید از 1/3 لیوان آب سرد استفاده کنید.
◉ برای اینکه بافت ژله بهتر باشد ، میتوانید بعد از اینکه اون را با آب گرم ترکیب کردید ، روی حرارت کتری قرار بدید مدام هم بزنید تا دانههای ژله به صورت کامل حل شود.