طرز تهیه خرما شکلاتی راحت و خوشمزه مناسب پذیرایی
سلام به مخاطبین سایت آشپزم امروز یک روش آماده کردن خرما برای پذیرایی ، کنار چایی ، مراسم های عزاداری و … رو آوردیم که مطمعنا از اون خوشتون میاد . آموزش امروز طرز تهیه خرما شکلاتی هست ؛ با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه خرما شکلاتی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ خرما 100 گرم
⫸ کرم بیسکوییت 1 پیمانه
⫸ شکلات 200 گرم
⫸ روغن 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز : طرز تهیه کرم بیسکوییت ساده و خوشمزه به روش بازاری
مرحله اول
ابتدا هسته 100 گرم خرما را در بیارید و بعد 1 پیمانه کرم بیسکویت رو داخل قیف پلاستیکی بریزید و داخل خرماها رو با کرم بیسکویت پر کنید میتونید به جای کرم از انواع مغزها مثل گردو و بادام استفاده کنید .
مرحله دوم
200 گرم شکلات رو داخل یک کاسه بریزید و روی حرارت کتری قرار بدید تا ذوب بشه وقتی که شکلات ذوب شد روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط کنید تا رقیق شود .
مرحله سوم
خرماها را داخل شکلات بغلتونید و بعد داخل ظرفی که از قبل داخل آن کاغذ نسوز انداخته قرار بدید و روی آن را با پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین کنید حالا خرماها را داخل یخچال قرار بدید تا کاملا سفت شود ؛ نوش جان