طرز تهیه خرما شکلاتی راحت و خوشمزه مناسب پذیرایی

طرز تهیه خرما شکلاتی راحت و خوشمزه مناسب پذیراییسلام به مخاطبین سایت آشپزم امروز یک روش آماده کردن خرما برای پذیرایی ، کنار چایی ، مراسم های عزاداری و … رو آوردیم که مطمعنا از اون خوشتون میاد . آموزش امروز طرز تهیه خرما شکلاتی هست ؛ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه خرما شکلاتی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

⫸ خرما 100 گرم

⫸ کرم بیسکوییت 1 پیمانه

⫸ شکلات 200 گرم

⫸ روغن 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

ابتدا هسته 100 گرم خرما را در بیارید و بعد 1 پیمانه کرم بیسکویت رو داخل قیف پلاستیکی بریزید و داخل خرماها رو با کرم بیسکویت پر کنید میتونید به جای کرم از انواع مغزها مثل گردو و بادام استفاده کنید .


مرحله دوم

200 گرم شکلات رو داخل یک کاسه بریزید و روی حرارت کتری قرار بدید تا ذوب بشه وقتی که شکلات ذوب شد روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط کنید تا رقیق شود .


مرحله سوم

خرماها را داخل شکلات بغلتونید و بعد داخل ظرفی که از قبل داخل آن کاغذ نسوز انداخته قرار بدید و روی آن را با پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین کنید حالا خرماها را داخل یخچال قرار بدید تا کاملا سفت شود ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.