طرز تهیه ماقوت زعفرانی شفاف و ساده با نشاسته

طرز تهیه ماقوت زعفرانی شفاف و ساده با نشاسته

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک دسر خوشمزه آوردیم به اسم ماقوت زعفرانی. ماقوت از اون دسر هایی هست که به راحتی و فقط داخل سی دقیقه اون رو درست کنید و میل کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه ماقوت زعفرانی

مواد لازم برای 4 نفر

آب سرد 2 لیوان

سر پر نشاسته ی گل 2 قاشق غذاخوری

 سر پر شکر 4 قاشق غذاخوری

گلاب 1/4 لیوان

زعفران دم کرده به مقدار دلخواه

بادام به مقدار دلخواه


مرحله اول

برای درست کردن ماقوت در مرحله اول 2 لیوان به همراه دو قاشق سر پر نشاسته گل به علاوه چهار قاشق غذاخوری شکر رو باهم مخلوط کنید و کامل هم بزنید تا نشاسته و شکر داخل آب حل بشه


مرحله دوم

سپس زیر قابلمه رو روشن کنید و روی حرارت ملایم بزارید و مدام هم بزنید تا نشاسته ها گلوله گلوله نشن به مدت 10 تا 15 دقیقه هم بزنید تا وقتی که آب به جوش بیاد.


مرحله سوم

در مرحله بعدی بادام خلالی به همراه یک چهارم لیوان گلاب و زعفران دم کرده به موادتون اضافه کنید. برای اینکه ماقوت شفاف بشه و مزه خامی نده باید به مدت 10 الی 15 دقیقه بجوشه تا نشاسته بجوشه و مزه خامی نده.


مرحله چهارم

ماقوتتون وقتی سرد بشه به غلظت مناسب میرسه وقتی به غلظت مناسب رسید داخل ظرف سرو بریزید و با هرچی که دوست دارین تزئین کنید من برای تزئین از پودر پسته و گل محمدی و بادام خلالی استفاده کردم.نوش جان


نکته

❌ با حرارت متوسط بپزید و عجله نکنید

❌ این ماقوت نباید سفت مثل مسقطی بشه خیلی نرم و لطیفه

❌ برای اینکه ماقوتتون براق بشه و بوی خامی نشاسته نده حتما بزارید ماقوتتون 10 الی15 دقیقه قل بزنه و بپزد

❌ به غلظت مواد من حین پخت حتما دقت کنید غلیظ نباشه که وقتی سرد بشه خیلی سفت میشه

❌ اگر شیرین تر میخورید معادل هر لیوان 3 قاشق غذاخوری شکر بریزید

❌ اگر بادام رو از قبل با گلاب خیس کنید ماقوتتون خیلی خوشمزه تر میشه

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.