طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی مناسب انواع کیک و دسر فوری و خانگی

طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی مناسب انواع کیک و دسر فوری و خانگیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی

مواد لازم برای 5 نفر

توت فرنگی 1 کیلو

شکر 1 کیلو

ژلاتین 6 قاشق چایخوری

گلاب 4 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن مارمالاد توت فرنگی ، ابتدا برگ سبز توت فرنگی‌ها را جدا کنید و دور بریزید و بعد توت فرنگی‌ها رو داخل یک ظرف بریزید. بعد با آب سرد توت فرنگی‌ها را بشورید و داخل یک آبکش بریزید ، تا آب آنها به صورت کامل برود و خشک شود.


مرحله دوم

بعد از اینکه توت فرنگی‌ها خشک شد ، اون رو به صورت ریز و نگینی خرد کنید. حالا داخل یک قابلمه ابتدا یک لایه توت فرنگی بعد یک لایه شکر و مجدد یک لایه توت فرنگی بریزید و این کار رو ادامه بدید ، تا جایی که مواد تمام شود.


مرحله سوم 

بعد در ظرف رو بذارید و اون رو به مدت 4 تا 5 ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا شکر آب شود و توت فرنگی‌ها آب بیندازند. بعد از گذشت این زمان ، ظرف را از داخل یخچال بیرون بیاورید و توت فرنگی‌ها را داخل قابلمه بریزید.


مرحله چهارم

به آن دو لیوان آب اضافه کنید ، بعد قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و اجازه بدید تا آب به جوش بیاید. بعد از اینکه مواد به جوش آمد ، حرارت رو کم کنید و اجازه بدید تا شربت غلیظ شود. حین غلیظ شدن شربت ، مدام کف روی آن را بگیرید تا مارمالاد شفاف و یکدست باشد.


مرحله پنجم

6 قاشق چای‌خوری پودر ژلاتین رو داخل مقداری آب جوش بریزید ، روی حرارت کتری قرار بدید و مدام هم بزنید تا ژلاتین داخل آب حل شود.


مرحله ششم

بعد از اینکه مارمالاد به قوام رسید و غلیظ شد ، ژلاتین رو به همراه گلاب به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد از اینکه مواد چند جوش زد ، اون را از روی حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک شود. بعد اون رو داخل ظرف‌های شیشه‌ای دربسته بریزید و درون یخچال نگهداری کنید. نوش جان


نکات مهم
اگر در انتهای پخت متوجه شدید که مارمالاد کاملاً له نشده ، با گوشتکوب برقی اون رو به صورت کامل میکس و پوره کنید.
در صورتی که ژلاتین در دسترس نداشتید ، می‌توانید برای اینکه مارمالاد شما غلیظ‌تر باشد ، آن را دیرتر از روی حرارت بردارید و در انتهای کار 2 قاشق غذاخوری آب لیمو به آن اضافه کنید.
از نکاتی که باید به آن توجه کنید ، این هست که مارمالاد بعد از خنک شدن غلیظ‌تر می‌شود. به همین دلیل در ریختن آب زیاده روی نکنید.
برای اینکه مارمالاد شما شفاف‌تر و یکدست‌تر باشد ، زمانی که در حال جوشیدن هست مدام کف روی آن را بگیرید و دور بریزید.
یکی از نکاتی که باعث می‌شود مارمالاد شکرک نزند ، این هست که اون رو زیاد هم نزنید و اگر نیاز به هم زدن بود از قاشق چوبی استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.