طرز تهیه دسر مشکوفی ساده با نشاسته مجلسی
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک دسر خوشمزه که ریشه ایرانی داره رو آوردیم به اسم دسر مشکوفی.این دسر خوشمزه برای شهر مازندران هست و طرفدار های خیلی زیادی داره .با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه دسر مشکوفی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ نشاسته 6 قاشق غذاخوری
⫸ آب نصف لیوان
⫸ شیر 4 لیوان
⫸ شکر 1/5 لیوان
⫸ کره 20 گرم
⫸ گلاب 1/4 لیوان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه فرنی چهار رنگ با آرد برنج مجلسی خوش طعم
مرحله اول
برای درست کردن این دسر ابتدا ۶ قاشق غذاخوری نشاسته رو با نصف لیوان آب مخلوط کنید وقتی که نشاسته داخل آب کامل حل شد اجازه بدید تا به مدت ۳ الی ۴ ساعت بمونه.
مرحله دوم
حالا ۴ لیوان شیر را داخل قابلمه بریزید بعد مخلوط نشاسته را از صافی رد کنید سپس به شیر اضافه کنید حالا این مواد را روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا وقتی که به غلظت مناسب برسه.
مرحله سوم
وقتی که مشکوفی به غلظت رسید به آن یک و نیم لیوان شکر و بیست گرم کره و یک چهارم لیوان گلاب را اضافه کنید و هم بزنید سپس داخل ظرف های سرو مورد نظرتون بریزید و روی اون رو با پودر پسته و گل محمدی تزیین کنید نوش جان