طرز تهیه موس انار راحت و فوری مناسب شب یلدا
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه موس انار رو آوردیم ؛ یک دسر خیلی ساده و راحت که مطمعنا بزرگ و کوچک عاشق اون میشن این دسر خوشمزه رو میتونید در شب یلدا سرو کنید و از خوردن اون لذت ببرید. با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه موس انار
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ پودر ژله انار 2 بسته
⫸ آب جوش 1 لیوان
⫸ شیر🥛 1 لیوان
⫸ پنیر خامه ای کم نمک🧀 200 گرم
⫸ خامه صبحانه 200 گرم
⫸ پودر قند 2 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با ژله انار دو رنگ و مجلسی
مرحله اول
برای درست کردن این موس انار خوشمزه ابتدا 2 بسته ژله انار رو داخل ظرفی بریزید و به آن 1 لیوان آب جوش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد رو روی حرارت کتری قرار بدید و مدام هم بزنید تا پودر ژله داخل آب کاملا حل بشه .
مرحله دوم
بعد از اینکه ژله کاملا شفاف شد 1 لیوان شیر🥛 را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب باهم مخلوط بشن ، داخل ظرف دیگر 200 گرم خامه صبحانه رو با 200 گرم پنیر خامه ای🧀 و 2 قاشق غذا خوری پودر قند خوب با هم مخلوط کنید تا وقتی که یک دست بشن .
مرحله سوم
مایع ژله را در چند مرحله به مخلوط خامه و پنیر🧀 اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه وقتی که مایع موس انار یک دست شد اون رو داخل قالب مورد نظرتون بریزید و به مدت 3 الی 4 ساعت⏰ داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره.
مرحله چهارم
بعد از 3 الی 4 ساعت⏰ دور موس انار و با خلال دندون جدا کنید و آن را داخل ظرف سرو برگردونید و با هر چیزی که دوست دارید آن را تزیین کنید ؛ نوش جان