طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با ژله انار دو رنگ و مجلسی

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با ژله انار دو رنگ و مجلسی

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک دسر خوشمزه و آسون برای شب یلدا هست که میتونید خیلی راحت اون رو درست کنید. آموزش امروز طرز تهیه پاناکوتا انار هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه پاناکوتا انار

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ شیر 2 لیوان

⫸ شکر 2/3 لیوان

⫸ وانیل نصف قاشق چایخوری

 شیر عسلی 3 قاشق غذاخوری

 خامه نصف پاکت

⫸ پودر ژلاتین 2/5 قاشق غذاخوری

 آب 1 و 1/3 لیوان

⫸ پودر ژله انار 1 بسته

 انار 1 عدد


مرحله اول

در مرحله اول داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا وقتی که به جوش بیاد بعد پودر ژله انار را داخل آن بریزید و هم بزنید تا وقتی که ژلاتین کاملاً حل بشه .


مرحله دوم

بعد از اینکه یک الی دو دقیقه با شعله ملایم جوشید از روی حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه حالا کف قالب مورد نظرتون رو انار و دون شده بریزید بعد از ژله انار با قاشق خیلی آروم روی انار ها بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا وقتی که خودش رو بگیره.


مرحله سوم

حالا پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب مخلوط کنید بعد روی حرارت کتری قرار بدید مدام هم بزنید تا وقتی‌که شفاف بشه بعد از روی حرارت بردارید حالا در این مرحله دو لیوان شیر را با دو سوم لیوان شکر نصف پاکت خامه و نصف قاشق چایخوری وانیل و ژلاتین را داخل یه ظرف بریزید بعد با هم هم بزنید تا مخلوط و یکدست بشن.


مرحله چهارم

حالا این مخلوط را روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا وقتی که کمی گرم بشه بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه حالا از مایع سفید رنگ روی ژله انار به آرومی بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره.


مرحله پنجم

وقتی که خودش رو گرفت بقیه ژله انار و روی اون بذارید و مجدداً داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره در آخر مواد پاناکوتا رو روش ریخته تا وقتی که ظرف پر بشه.


مرحله ششم

بعد داخل یخچال قرار بدید و اجازه بدید تا به مدت شش ساعت بمونه و کاملا سفت بشه بعد از اینکه مواد کاملاً گرفت کف ظرف سرو را کمی چرب کنید و پاناکوتا انار را داخل آن برگردانید نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.