طرز تهیه پاناکوتا کیوی با ظاهری جذاب مناسب مهمانی + نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پاناکوتا کیوی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پاناکوتا کیوی
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ کیوی 400 گرم
⫸ شکر 400 گرم
⫸ خامه قنادی 400 گرم
⫸ پودر ژله کیوی 1 بسته
⫸ پودر ژلاتین 4 قاشق چایخوری
⫸ وانیل 1/8 قاشق چایخوری
⫸ رنگ خوراکی سبز به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پاناکوتای زعفرانی
مرحله اول
برای درست کردن این دسر خوشمزه ، ابتدا کیویها را بشورید و بعد با یک پوست کن اونها را پوست بگیرید. کیوی را به اندازههای دلخواهتون خرد کنید بعد به همراه شکر داخل قابلمه بریزید. قابلمه ر. روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا مواد به جوش بیاید و شکر به صورت کامل آب شود.
مرحله دوم
وقتی که مواد شروع به جوشیدن کرد ، 5 الی 6 دقیقه اونها را مدام هم بزنید تا کیویها به صورت کامل له و پوره شون. سپس اون را از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا خنک شوند.
مرحله سوم
خامه قنادی رو داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی انقدر هم بزنید ، تا جایی که کاملاً فرم بگیرد و وقتی ظرف را برمیگردانید از داخل ظرف بیرون نریزد. سپس آن رو کنار بزارید.
مرحله چهارم
در این مرحله پودر ژله کیوی رو داخل یک ظرف بریزید و به آن مقداری آب جوش اضافه کنید و هم بزنید. بعد ظرف رو روی حرارت کتری قرار بدید و مدام هم بزنید ، تا ذرات ژله به صورت کامل داخل آب حل شود. سپس اون را از روی کتری بردارید و کنار بذارید تا از داغی بیفتد و خنک شود.
مرحله پنجم
داخل قالب مورد نظرتون رو با مقداری روغن چرب سپس ژله کیوی رو داخل قالب بریزید و بعد قالب رو داخل فریزر قرار بدید تا ژله به صورت کامل ببندد.
مرحله ششم
در این فاصله خامه فرم گرفته رو به همراه پودر ژلاتین که به صورت کامل داخل آب حل شده ، به ترکیب کیوی و شکر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یک دست شود. سپس به آن وانیل و رنگ خوراکی سبز رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله هفتم
بعد از اینکه ژله کیوی سفت شد ، کرم کیوی آماده شده را روی ژله بسته شده بریزید و قالب رو داخل یخچال قرار بدید تا قسمت سفید این دسر هم ببندد و آماده شود. سپس اون را از داخل یخچال بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ در صورتی که حس کردید رنگ قسمت دوم این دسر کم هست ، میتوانید رنگ خوراکی بیشتری به آن اضافه کنید.
◉ برای آماده کردن پودر ژلاتین کافی است که اون رو درون مقداری آب بریزید ، روی حرارت کتری قرار بدید و مجدد هم بزنید تا ژلاتین داخل آب حل شود.
◉ حتماً در تهیه این دسر لایه اول رو داخل فریزر قرار بدید تا سریعتر ببندد و لایه دوم را درون یخچال قرار بدید تا به آرامی آماده شود.
◉ به دلخواه میتوانید مقداری کیوی خرد شده به ژله کیوی در لایه اول اضافه کنید.
◉ حتماً قالب رو با مقدار خیلی کمی روغن چرب کنید ، تا موقعی که میخواهید دسر پاناکوتای کیوی را از داخل قالب در بیاورید خراب نشود.