طرز تهیه دسر پلمبیر آناناس مجلسی بدون تخم مرغ
سلام به هنرمندهان سایت آشپزم 👨🏻🍳 اموزش امروز طرز تهیه دسر پلمبیر آناناس 🍍 هست . یک دسر خیلی ساده و متفاوت که با در دسترس ترین مواد میتونید اون رو درست کنید و از اون داخل جشن تولد ها و مهمونی هاتون استفاده کنید.با من همراه باشید.
درجه سختی: 2/10
آموزش دسر پلمبیر آناناس مجلسی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ خامه قنادی فرم داده 1 لیوان
⫸ بستنی وانیلی آب شده تو دمای محیط 1 لیوان🍨
⫸ شیر به دمای محیط رسیده 1 لیوان
⫸ پودر ژله اناناس 1 بسته
⫸ پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری استاندارد سر صاف
⫸ اب جوش 1 لیوان
⫸ میتونین از اب کمپوت استفاده کنین
⫸ در این صورت دسر شیرین تر میشه
⫸ اناناس خرد شده 1 لیوان🍍
مرحله اول 🍽️
اول قالب مورد نظر را چرب کنید و کنار بذارید بعد داخل کاسه ای خامه قنادی فرم گرفته شده را بعلاوه یک لیوان بستنی وانیلی 🍨آب شده بریزید و مخلوط کنید و بعد یک لیوان شیر که به دمای محیط رسیده را آروم آروم به موادتون اضافه کنید و هم بزنید سپس این مواد را کنار بگذارید و بذارید که چند دقیقه بمونه به دمای محیط برسد.
مرحله دوم 🍽️
در مرحله دوم یک بسته پودر ژله آناناس🍍 را به علاوه دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین بعلاوه یک لیوان آب جوش با هم مخلوط کنید و روی حرارت کتری بزارید تا پودر ژله و ژلاتین خوب در آب حل بشن و بعد از مخلوط شدن در دمای محیط بذارید تا خنک بشه و به دمای محیط برسه.
مرحله سوم 🍽️
در این فاصله مخلوط خامه بستنی وانیلی و شیر به دمای محیط رسیده حالا ژله به دمای محیط رسیده را آروم آروم بهش اضافه و همزمان مخلوط کنید تا موادتون یکدست بشه برای اینکه مواد تون به غلظت برسه و تکه های میوه داخل اون ته نشین نشن اون رو چند دقیقه داخل یخچال بذارید تا غلیظ بشه
مرحله چهارم 🍽️
سپس تکه های میوه و مغز دلخواه تون رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد مواد تون ور داخل قالبی که از قبل چرب شده بریزید و داخل یخچال بذارید تا دسرتون کاملا ببنده بعد از اینکه دسرتون بستان را از داخل یخچال در بیاید و به آرومی با دست آن را از قالب جدا کنید توی ظرف سرو برگردانید و به دلخواه تزیین کنید و این دسر خوشمزه را می کنید نوش جان
Photo source:tayebehiranzadeh