طرز تهیه پودینگ خرما ساده و مقوی برای نوزاد و کودکان

طرز تهیه پودینگ خرما ساده و مقوی برای نوزاد و کودکان

سلام به کاربران عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک دسر خوشمزه به اسم پودینگ خرما هست.اگه میخوای یک دسر خوشمزه خیلی مفید درست کنی که در عین حال که خوشمزه هست بسیار مقوی هست رو درست کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه پودینگ خرما

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ خرما 12 عدد

⫸ شیر داغ 12 قاشق غذاخوری

⫸ شیر سرد 2 لیوان

⫸ نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری

⫸ پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری

⫸ عسل 2 قاشق غذاخوری

⫸ کره 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن یک پودینگ خوشمزه در مرحله اول باید پوست خرما ها رو بگیرید ۱۲ عدد خرما را داخل آب جوش قرار بدید و بزارید به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب جوش بمونه و سپس بلافاصله اونها رو داخل آب سرد به مدت ۱۰ دقیقه بریزید.سپس پوست و هسته خرما ها را جدا کنید.


مرحله دوم

حالا ۱۲ قاشق غذاخوری شیر رو بزارید که داغ بشه وقتی که شیر داغ شد داخل ظرفی بریزید و خرما هارو داخل اون بریزید وقتی که خرما ها نرم شد با پشت چنگال آنها را پوره کنید. حالا داخل قابلمه دو لیوان شیر سرد را به همراه سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت بریزید حالا یک قاشق مرباخوری پودر دارچین اضافه کنید و هم بزنید تا هیچ نشاسته ای روی مواد نمونه


مرحله سوم

حالا همه مواد رو روی حرارت قرار بدید و مدام هم بزنید تا مواد به غلظت برسه حالا مخلوط شیر و پوره خرما را به مواد اضافه کنید و دائم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه وقتی که مواد به غلظت رسید آن را بلافاصله از روی حرارت بردارید و به اون یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنید. وقتی که کره آب شد و مواد اسبتان خنک شد به این عسل را اضافه کنید و هم بزنید سپس آماده است نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.