طرز تهیه رشته خشکار با آرد برنج و گندم

طرز تهیه رشته خشکار با آرد برنج و گندم

سلام هنرمندای عزیز به سایت آشپزم 👩🏻‍🍳 خوش آمدید امروز میریم سراغ طرز تهیه رشته خشکار با آرد برنج🍚 و گندم 🌾 ساده و خوشمزه یه شیرینی خوشمزه از شمال کشور مخصوص ایام ماه مبارک رمضان که فکر نمی‌کنم کسی باشه که دوستش نداشته باشه امیدوارم از پخت این شیرینی لذت ببرید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

1 لیوان گردو آسیاب شده

2 لیوان شکر

  2 قاشق🥄 غذا خوری دارچین

1 قاشق 🥄مربا خوری پودر هل

3 لیوان آرد گندم🌾(شیرینی پزی)

1 لیوان آرد برنج🍚

⫸ 4 لیوان آب💧


مرحله اول

ابتدا گردو و شکر و دارچین و پودر هل با هم مخلوط می کنیم.🥣


مرحله دوم

4 لیوان آرد و با 4 لیوان آب💧 خوب مخلوط می کنیم. از الک ردش میکنیم تا صاف و یک دست بشه.


مرحله سوم

موادمان را 2 ساعت تو دمای محیط قرار میدیم تا استراحت کنه.


مرحله چهارم

تابمون داغ می کنیم کمی چربش میکنیم .حالا خشکارمون که آمادست با روغن سرخ می کنیم.داخل شیره میذاریم.


نکته:

❌ بعد اینکه خشکار اماده شد روی پارچه نخی بزارین روشم با پارچه بپوشونین تا خشک نشه . بینشون پلاستیک بزارین تا بهم نچسبن،
خشکار را می تونین تا 2 ماه تو فریزر نگه داری کنین.

خواص گردو

✅ گردو برای جوان سازی پوست صورت توصیه میشود.
✅ میتوانید برای رفع سیاهی دور چشم از روغن گردو استفاده کنید.
✅ گردو دارای خواص مرطوب کنندگی طبیعی هستند و در درمان شوره سر موثر است.
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.