طرز تهیه رشته خشکار با آرد برنج و گندم
سلام هنرمندای عزیز به سایت آشپزم 👩🏻🍳 خوش آمدید امروز میریم سراغ طرز تهیه رشته خشکار با آرد برنج🍚 و گندم 🌾 ساده و خوشمزه یه شیرینی خوشمزه از شمال کشور مخصوص ایام ماه مبارک رمضان که فکر نمیکنم کسی باشه که دوستش نداشته باشه امیدوارم از پخت این شیرینی لذت ببرید.
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ 1 لیوان گردو آسیاب شده
⫸ 2 لیوان شکر
⫸ 2 قاشق🥄 غذا خوری دارچین
⫸ 1 قاشق 🥄مربا خوری پودر هل
⫸ 3 لیوان آرد گندم🌾(شیرینی پزی)
⫸ 1 لیوان آرد برنج🍚
⫸ 4 لیوان آب💧
مرحله اول
ابتدا گردو و شکر و دارچین و پودر هل با هم مخلوط می کنیم.🥣
مرحله دوم
4 لیوان آرد و با 4 لیوان آب💧 خوب مخلوط می کنیم. از الک ردش میکنیم تا صاف و یک دست بشه.
مرحله سوم
موادمان را 2 ساعت تو دمای محیط قرار میدیم تا استراحت کنه.
مرحله چهارم
تابمون داغ می کنیم کمی چربش میکنیم .حالا خشکارمون که آمادست با روغن سرخ می کنیم.داخل شیره میذاریم.
نکته:
خشکار را می تونین تا 2 ماه تو فریزر نگه داری کنین.
خواص گردو
✅ میتوانید برای رفع سیاهی دور چشم از روغن گردو استفاده کنید.
✅ گردو دارای خواص مرطوب کنندگی طبیعی هستند و در درمان شوره سر موثر است.