طرز تهیه روکر انار با بیسکویت پتی بور مناسب شب یلدا خوشمزه و شیک

طرز تهیه روکر انار با بیسکویت پتی بور مناسب شب یلدا خوشمزه و شیکسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه روکر انار + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه روکر انار

مواد لازم برای 8 نفر

انار 1 پیمانه

ژله انار 1 بسته

زرده تخم مرغ 2 عدد

شکر 2/3 پیمانه

وانیل 1/2 قاشق چایخوری

شیر 1 پیمانه

پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری

بیسکویت پتی بور 1 بسته

گردو خرد شده 1/2 پیمانه

پنیر ماسکارپونه 150 گرم

خامه صبحانه 200 گرم

نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن این دسر خوشمزه ، اول از همه ژله انار را داخل یک ظرف بریزید و به آن آب اضافه کنید. هم بزنید تا دانه‌های ژل با آب خوب ترکیب شود. بعد اونو روی حرارت کتری قرار بدید مدام هم بزنید ، تا به صورت کامل بن ماری شود.


مرحله دوم

ژله را از روی حرارت کتری بردارید و اجازه بدید تا به صورت کامل خنک شود. سپس ظرف ژله مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و نصف ژله خنک شده رو درون آن بذارید. بعد ظرف ژله رو درون یخچال قرار بدید تا نیم بند شود.


مرحله سوم

در این مرحله پودر ژلاتین رو داخل آب سرد بریزید و هم بزنید تا ژلاتین داخل آب حل شود. بعد اون را روی بخار کتری قرار بدید و مدام هم بزنید ، تا پودر ژلاتین داخل آب حل شود.


مرحله چهارم

در این فاصله یک لیوان شیر را روی حرارت ملایم قرار بدید تا به جوش بیاید و بعد اون را کنار بذارید.


مرحله پنجم

زرده‌ ، شکر و وانیل رو داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید ، تا جایی که کرم رنگ و ترکیب شود. حالا نشاسته ذرت رو کم کم به این ترکیب اضافه کنید و مخلوط کنید.


مرحله ششم

شیر داغ رو هم به تدریج اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید ، تا به صورت کامل مخلوط شود. بعد از اینکه مواد به صورت کامل ترکیب شد ، اون رو روی بخار کتری قرار بدید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود.


مرحله هفتم

حالا وقتی که مواد نسبتاً غلیظ شد ، ژلاتین حل شده رو به آن اضافه کنید و هم بزنید ، تا مواد به صورت یک دست مخلوط شود و گوله نباشد.


مرحله هشتم

بعد از اینکه ژله انار نیم بند شد ، انار دون شده رو روی آن بریزید و با قاشق بقیه ژله رو روی آن بریزید و ترکیب کنید. حالا پنیر ماسکارپونه رو به همراه خامه داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.


مرحله نهم

مخلوط زرده سرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس بیسکویت پودر شده و گردوی خرد شده را هم به آن اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا به صورت یک دست مخلوط شود.


مرحله دهم

ژله نیم بند شده رو از داخل یخچال بیرون بیاورید ، مخلوط پنیری رو روی آن بریزید و سطح اون را صاف کنید. دسر رو به مدت 5 الی 6 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا ببندد. بعد از اینکه دسر آماده شد ، اون را از داخل ظرف بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
به صورت دلخواه می‌توانید مقداری دانه انار ، به قسمت پنیر اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشد.
بعد از اینکه دسر آماده شد ، اول از همه به آرامی اون رو از دیواره‌ها جدا کنید و بعد اون رو از داخل قالب بیرون بیاورید.
حتماً کف و دیواره‌های قالب رو با روغن به صورت کامل چرب کنید ، تا دسر به آرامی از داخل قالب خارج شود.
در تهیه این دسر بهتر است که از بیسکویت پتی پور ساده و یا ساقه طلایی استفاده کنید.
در صورتی که خامه در دسترس نداشتید ، به جای آن از خامه قنادی استفاده کنید ولی حتماً شکر را حذف کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.