طرز تهیه کادایف ترکیه ای رولی بدون فر با محلبی
سلام به دوستان و همراهان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک دسر ترکیه ای خیلی راحت رو آوردم که میتونین در ماه رمضان برای وعده افطار سرو کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه رولت کادایف هست ، برای درست کردن این دسر خوشمزه با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کادایف ترکیه ای رولی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ رشته کادایف 200 گرم
⫸ شکر 3 قاشق غذاخوری
⫸ کره 40 گرم
مواد لازم برای محلبی
⫸ شیر 2/5 لیوان
⫸ آرد گندم نصف لیوان
⫸ نشاسته ذرت یا گندم 2 قاشق غذاخوری
⫸ شکر 1 لیوان سرخالی
⫸ وانیل صف قاشق مرباخوری
⫸ کره 70 گرم
⫸ خامه 100 گرم
⫸ شیر عسلی 1 استکان سر خالی
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه باقلوا با رشته کادایف ترکیه ایی
مرحله اول
برای درست کردن این دسر خوشمزه ۲۰۰ گرم رشته کادایف رو داخل قابلمه بریزید بعد به آن سه قاشق غذاخوری شکر و ۴۰ گرم کره اضافه کنید و با هم تفت بدید تا وقتی که رنگ کادایف تغییر کنه.
مرحله دوم
وقتی که کادایف طلایی رنگ شد ماهیتابه را از روی حرارت بردارید داخل یک قابلمه دو و نیم لیوان شیر ، آرد گندم و نشاسته ذرت رو بریزید و با هم مخلوط کنید تا وقتی که کاملاً داخل شیر حل بشن.
مرحله سوم
یک لیوان شکر رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا شیر به غلظت برسه وقتی که شیر به غلظت رسید به اون ۷۰ گرم کره به همراه نصف قاشق مرباخوری وانیل را اضافه کنید هم بزنید تا وقتی کره کاملا حل بشه وقتی کره کاملاً حل شد ۱۰۰ گرم خامه رو به همراه یک استکان شیر عسلی به آن اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
مرحله چهارم
وقتی که مواد یکدست شد آن را از روی حرارت بردارید حالا رشته های کادایف رو در ظرف مورد نظرتون بریزید و سطح آن را صاف کنید سپس از مواد محلبی روی رشته ها بریزید ، روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار بدید بعد از اینکه از یخچال بیرون آوردید دورتادور آن را آزاد کنید و از وسط با یک چاقو اون رو برش بدید و به کمک یک کفگیر آن را رول کنید ، نوش جان