طرز تهیه سارای تاتلیسی دسر ترکیه ای مجلسی

طرز تهیه سارای تاتلیسی دسر ترکیه ای مجلسیسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز براتون طرز تهیه یک دسر آسون و خوشمزه رو آوردیم که برای کشور ترکیه هست و طرفدار های زیادی داره و به راحتی درست میشه. آموزش امروز سارای تاتلیسی هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه سارای تاتلیسی

مواد لازم برای 4 نفر

نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری

آرد گندم نصف پیمانه

شکر نصف پیمانه

شیر 4 پیمانه

کره 25 گرم

وانیل نوک قاشق چایخوری

فندق یا بادام به میزان لازم


مرحله اول

برای تهیه این دسر ابتدا دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را به همراه نصف پیمانه شکر و نصف پیمانه آرد گندم و چهار پیمانه شیر رو داخل قابلمه بریزید برای حرارت ملایم قرار بدید و این مواد رو مدام هم بزنید تا وقتی که به غلظت برسه.


مرحله دوم

در آخر پخت ۲۵ گرم کره و نوک قاشق چایخوری وانیل را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که کره کاملا آب بشه وقتی که کره کاملا آب شد مواد را از روی حرارت بردارید.


مرحله سوم

حالا دو عدد لیوان رو چرب کنید و مواد را به طور مساوی داخل لیوان ها بریزید و به مدت ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال قرار بدید بعد از ۴ الی ۵ ساعت این دسر ها را از داخل لیوان خارج کنید.


مرحله چهارم

حالا بادام یا فندق رو با چاقو خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت اونهارو تفت بدید حالا دسر رو با چاقو به اندازه های مساوی برش بزنید حالا کناره‌های دسر و در بادام یا فندق بو داده بغلتونید بعد روی دسر و با نوتلا یا شکلات آب شده تزیین کنید و داخل ظرف سرو بچینید نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.