طرز تهیه سارای تاتلیسی دسر ترکیه ای مجلسی
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز براتون طرز تهیه یک دسر آسون و خوشمزه رو آوردیم که برای کشور ترکیه هست و طرفدار های زیادی داره و به راحتی درست میشه. آموزش امروز سارای تاتلیسی هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سارای تاتلیسی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
⫸ آرد گندم نصف پیمانه
⫸ شکر نصف پیمانه
⫸ شیر 4 پیمانه
⫸ کره 25 گرم
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ فندق یا بادام به میزان لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه قرابیه نشاسته ترکیه ساده و مجلسی
مرحله اول
برای تهیه این دسر ابتدا دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را به همراه نصف پیمانه شکر و نصف پیمانه آرد گندم و چهار پیمانه شیر رو داخل قابلمه بریزید برای حرارت ملایم قرار بدید و این مواد رو مدام هم بزنید تا وقتی که به غلظت برسه.
مرحله دوم
در آخر پخت ۲۵ گرم کره و نوک قاشق چایخوری وانیل را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که کره کاملا آب بشه وقتی که کره کاملا آب شد مواد را از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم
حالا دو عدد لیوان رو چرب کنید و مواد را به طور مساوی داخل لیوان ها بریزید و به مدت ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال قرار بدید بعد از ۴ الی ۵ ساعت این دسر ها را از داخل لیوان خارج کنید.
مرحله چهارم
حالا بادام یا فندق رو با چاقو خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت اونهارو تفت بدید حالا دسر رو با چاقو به اندازه های مساوی برش بزنید حالا کنارههای دسر و در بادام یا فندق بو داده بغلتونید بعد روی دسر و با نوتلا یا شکلات آب شده تزیین کنید و داخل ظرف سرو بچینید نوش جان