طرز تهیه شکلات سالامی ایتالیایی یا شکلات موزاییکی یخچالی

طرز تهیه شکلات سالامی ایتالیایی یا شکلات موزاییکی یخچالیدوستان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شکلات سالامی یا شکلات موزاییکی رو آوردیم .
شکلات سالامی یکی از کلاسیک ترین و قدیمی ترین دسر هایی هست که در کشورهای اروپایی تهیه میشود و اصالتی ایتالیایی دارد ، این شیرینی جذاب اغلب در جشن سال نو تهیه میشود و دارای مغزیجات و بدون نیاز به پخت و به روش یخچالی تهیه میشود و به دلیل شباهت به فراورده گوشتی سالامی به این نام معروف شده است و از محبوبیت زیادی برخوردار است .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 180 دقیقه

 طرز تهیه شکلات سالامی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

شکلات تخته ای تلخ یا شیرین 250 گرم

کره 90 گرم

بیسکوییت پتی بور 200 گرم

انواع مغز ها مثل گردو، پسته و… 100 گرم

شیر 2 قاشق غذاخوری

قهوه دم کرده 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

در مرحله اول 250 گرم شکلات تخته ای رو به همراه 90 گرم کره داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت کتری قرار بدید تا وقتی که شکلات کاملا آب بشه حالا بیسکویت پتی بور را داخل یک کیسه بریزید و آن را به صورت درشت خرد کنید .


مرحله دوم

به بیسکوییت شکلات آب شده رو اضافه کنید سپس 100 گرم مغز گردو رو به همراه 2 قاشق غذاخوری شیر و 2 قاشق غذاخوری قهوه و با دست همه مواد رو باهم مخلوط کنید .


مرحله سوم

روی سطح کار سلفون پهن کنید و مواد رو روی سلفون بریزید و به آن شکل بدید و به مدت 2 الی 3 ساعت داخل یخچال قرار بدید وقتی که از یخچال خارج کردید دو طرف آن را برش بزنید و داخل ظرف مورد نظرتون بریزید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.