طرز تهیه شکلات سالامی ایتالیایی یا شکلات موزاییکی یخچالی
دوستان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شکلات سالامی یا شکلات موزاییکی رو آوردیم .
شکلات سالامی یکی از کلاسیک ترین و قدیمی ترین دسر هایی هست که در کشورهای اروپایی تهیه میشود و اصالتی ایتالیایی دارد ، این شیرینی جذاب اغلب در جشن سال نو تهیه میشود و دارای مغزیجات و بدون نیاز به پخت و به روش یخچالی تهیه میشود و به دلیل شباهت به فراورده گوشتی سالامی به این نام معروف شده است و از محبوبیت زیادی برخوردار است .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه شکلات سالامی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ شکلات تخته ای تلخ یا شیرین 250 گرم
⫸ کره 90 گرم
⫸ بیسکوییت پتی بور 200 گرم
⫸ انواع مغز ها مثل گردو، پسته و… 100 گرم
⫸ شیر 2 قاشق غذاخوری
⫸ قهوه دم کرده 2 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شکلات آجیلی خانگی خوشمزه با شکلات تخته ای
مرحله اول
در مرحله اول 250 گرم شکلات تخته ای رو به همراه 90 گرم کره داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت کتری قرار بدید تا وقتی که شکلات کاملا آب بشه حالا بیسکویت پتی بور را داخل یک کیسه بریزید و آن را به صورت درشت خرد کنید .
مرحله دوم
به بیسکوییت شکلات آب شده رو اضافه کنید سپس 100 گرم مغز گردو رو به همراه 2 قاشق غذاخوری شیر و 2 قاشق غذاخوری قهوه و با دست همه مواد رو باهم مخلوط کنید .
مرحله سوم
روی سطح کار سلفون پهن کنید و مواد رو روی سلفون بریزید و به آن شکل بدید و به مدت 2 الی 3 ساعت داخل یخچال قرار بدید وقتی که از یخچال خارج کردید دو طرف آن را برش بزنید و داخل ظرف مورد نظرتون بریزید ؛ نوش جان