طرز تهیه تیرامیسو بدون پنیر ماسکارپونه با خامه قنادی

طرز تهیه تیرامیسو بدون پنیر ماسکارپونه با خامه قنادی

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک دسر راحت و مجلسی رو آوردیم که در کمتر از 1 ساعت میتونید اون رو درست کنید و در مهمونی هاتون استفاده کنید. آموزش امروز طرز تهیه تیرامیسو هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 25 دقیقه
زمان تهیه: 35 دقیقه

طرز تهیه تیرامیسو

مواد لازم برای 4 نفر

لیدی فینگر 1 بسته

خامه قنادی فرم گرفته حدودا 300 گرم

پودر نسکافه ، شیر یا پودر قهوه به صورت دلخواه

پودر شکلات به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول مقداری آب جوش داخل ظرف بریزید بعد پودر نسکافه ( یا شیر یا پودر قهوه ) رو داخل اون بریزید هم بزنید تا کاملا داخل آب حل بشه. حالا لیدی فینگر هارو ابتدا داخل نسکافه بزنید.


مرحله دوم

وقتی که لیدی فینگر کاملا به نسکافه آغشته شد اون رو داخل قالب کمربندی بچینید و یک لایه کامل کف ظرف رو لیدی فینگر بچینید روی لیدی فینگر ها یک لایه خامه قنادی فرم گرفته بکشید.


مرحله سوم

حالا دوباره یک لایه لیدی فینگر بچینید و این مرحله رو ادامه بدید تا وقتی که قالب کاملا پر بشه.حالا اون رو ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار بدید تا مواد خوب به خرد هم برن. حالا بعد از ۲۴ ساعت اون رو از داخل قالب بیرون بیارید و اطراف اون رو هم خامه کشید کنید و روی اون پودر شکلات بریزید. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.