طرز تهیه ترافل گیلاس خانگی با بیسکوییت پتی پور به روش کافی شاپی
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک دسر خیلی ساده رو آوردیم که با در دسترس ترین مواد اون رو درست کنید و در مهمونی هاتون استفاده کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه دسر ترافل گیلاس هست با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه ترافل گیلاس
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ کمپوت گیلاس🍒 1 عدد
⫸ بیسکویت پتی پور 1 بسته
⫸ شیر🥛 نصف پیمانه
⫸ کرم وانیلی 2 پیمانه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ترافل خرمایی خوشمزه با بیسکوییت پتی بور
مرحله اول
برای درست کردن این ترافل خوشمزه ابتدا یک بسته بیسکویت پتی پور رو با شیر🥛 کمی مرطوب کنید ، یک لایه از بیسکویت های پتی پور رو در ظرف مورد نظرتون بچینید.
مرحله دوم
یک کمپوت گیلاس🍒 را داخل ظرفی بریزید و هسته گیلاس ها رو از داخل آنها خارج کنید حالا روی بیسکویت ها یک لایه از گیلاس ها🍒 رو بچینید و روی گیلاس ها یک لایه کرم وانیلی بریزید.
مرحله سوم
مجددا یک لایه بیسکوییت بعد گیلاس ها در آخر هم کرم وانیل را بریزید و روی دسر را صاف کنید حالا به مدت 6 الی 7 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا دسر خودش رو بگیره بعد از این مدت دسر را از داخل یخچال بیرون بیارید و آن را داخل ظرف مورد نظرتون سرو کنید ؛ نوش جان